Sprostowanie - Ostrzeżenie przed userem KonikGSI
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Sprostowanie - Ostrzeżenie przed userem KonikGSI
Witam,
nie wiem czy odpowiednią kategorię wybrałem, ale chciałem Was wszystkich przed kimś ostrzec.
A mianowicie przed userem o nicku KonikGSI, który zamówił odemnie wystawione na forum oraz allegro lampy do corsiarki, wybrał przesyłkę za pobraniem. Czekałem na pieniądze, bo użytkownik zapewnił, że odebrał paczkę, jednak kasa nie wpływała, potem już przestał odbierać moje telefony. Zadzwoniłem na pocztę i okazało się, że po przesyłkę się nie zgłosił mimo zapewnień, że już ją odebrał. Dziś paczka została spowrotem do mnie odesłana, a ja zostałem narażony na niemałe koszty związane z wysyłką.
Zatem przestrzegam wszystkich przed robieniem jakichkolwiek interesów z tym "chłopczykiem" (bo poważny facet to to nie jest). Myślę, że brać forumowa powinna trzymać się razem a nie robić sobie wały. Myślę, że admin nie usunie tego tematu. Pozdrawiam.
nie wiem czy odpowiednią kategorię wybrałem, ale chciałem Was wszystkich przed kimś ostrzec.
A mianowicie przed userem o nicku KonikGSI, który zamówił odemnie wystawione na forum oraz allegro lampy do corsiarki, wybrał przesyłkę za pobraniem. Czekałem na pieniądze, bo użytkownik zapewnił, że odebrał paczkę, jednak kasa nie wpływała, potem już przestał odbierać moje telefony. Zadzwoniłem na pocztę i okazało się, że po przesyłkę się nie zgłosił mimo zapewnień, że już ją odebrał. Dziś paczka została spowrotem do mnie odesłana, a ja zostałem narażony na niemałe koszty związane z wysyłką.
Zatem przestrzegam wszystkich przed robieniem jakichkolwiek interesów z tym "chłopczykiem" (bo poważny facet to to nie jest). Myślę, że brać forumowa powinna trzymać się razem a nie robić sobie wały. Myślę, że admin nie usunie tego tematu. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 20 lip 2010, o 13:32 przez mariooo_87, łącznie zmieniany 1 raz.
- corsarz
- Swój
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Re: Ostrzeżenie przed userem KonikGSI
ja konika znam i nie nic złego zarzucić mu nie mogę, poczekajmy na linię obrony
- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
ja z konikiem nie jeden interes miałem i zawsze słowny terminowy
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Fortuna
- Nowy
- Kontakt:
ja jednak konika znam wystarczająco długo żeby stwierdzić że nie zawsze jest taki słowny...
Tak więc przestrzegam przed interesami z nim "na słowo".
Pozdr
Tak więc przestrzegam przed interesami z nim "na słowo".
Pozdr
panf.com.pl@gmail.com
http://www.panf.com.pl
Rozpowszechnianie oraz kopiowanie zdjęć bez mojej zgody jest zabronione.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
poczekamy, aż sam zainteresowany się wypowie w temacie ...
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Fortuna
- Nowy
- Kontakt:
znając go to pewnie się nie wypowie, tak jak i unika telefonów gdy coś spitoli...
panf.com.pl@gmail.com
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
napisałem na priv prośbę o wypowiedzenie się w temacie
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Konik
- Moderatorzy
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Fortuna co Ty jesteś JEB\***TY !!!to ze ja mam "Twoje auto" i nie oddam Ci go za to ze mi pieniążków nie zwrócisz to nie jest powód zebys pisał takie pierdoły na forum! ! ! Nie bede CI cisnoł na fotum bo dostane Bana to raz a dwa zachowam sobiue Twoje zachowania dla siebie:]
a co do mariooo_87 było nie porozumienie co do lampek ale załatwione pozytywnie dla obu stron!
z góry przepraszam!
a co do mariooo_87 było nie porozumienie co do lampek ale załatwione pozytywnie dla obu stron!
z góry przepraszam!
- Fortuna
- Nowy
- Kontakt:
bez komentarza i jeszcze raz przestrzegam!
panf.com.pl@gmail.com
- corsarz
- Swój
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
chłopaki, bez urazy, ale to nie miejsce do tego żeby wypominać co kto i ile komu jest winny.
Konik załatwiłeś sprawę z marioo i to najważniejsze. No chyba że ściemniasz, zresztą najlepiej jakby marioo to potwierdził.
Konik załatwiłeś sprawę z marioo i to najważniejsze. No chyba że ściemniasz, zresztą najlepiej jakby marioo to potwierdził.
- Konik
- Moderatorzy
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
mariooo_87 potwierdzi jak bedzie do końca załatwione.
-- 17 cze 2010, o 13:08 --
a Ty Paniefortuna daruj sobie te posty bo wykorzystałes dobry moment na zapsucie mi opini!
niechce pisac chłopakom niektórych Twoich zachować bo mam troche kultury!
KONIEC TEMATU!
-- 17 cze 2010, o 13:09 --
Dodam jeszcze ze oddałem mu wczoraj autko:]
i zobaczymy na rozwiazanie sporuz Panem Fortuna
-- 17 cze 2010, o 13:08 --
a Ty Paniefortuna daruj sobie te posty bo wykorzystałes dobry moment na zapsucie mi opini!
niechce pisac chłopakom niektórych Twoich zachować bo mam troche kultury!
KONIEC TEMATU!
-- 17 cze 2010, o 13:09 --
Dodam jeszcze ze oddałem mu wczoraj autko:]
i zobaczymy na rozwiazanie sporuz Panem Fortuna
-
- Bez listowiec ;-)
No jak narazie sprawa nadal nie rozwiązana, KonikGSI zaproponowal rozwiązanie sprawy ale nadal się z niego nie wywiązał, jak sprawa się rozwiąże to napewno tu napiszę.
-- 14 lip 2010, o 12:47 --
No i niestety sprawa się nie rozwiązała pozytywnie i już nie rozwiąże. Dziś minął zaproponowany przez samego KonikaGSI termin uregulowania spłaty. Naobiecywał, że zwróci pieniądze, jakie wydałem realizując przesyłkę do niego, jednak obietnicy nie dotrzymał. Czekałem kilka tygodni, i za każdym razem słyszałem, że teraz już napewno zwróci itp etc bzdury. Niepoważny facet.
-- 20 lip 2010, o 13:33 --
Po wielotygodniowych oczekiwaniach użytkownik KonikGSI zwrócił pieniądze za przesyłkę lamp, więc sprawa rozwiązana pozytywnie i zamykam wątek.
-- 14 lip 2010, o 12:47 --
No i niestety sprawa się nie rozwiązała pozytywnie i już nie rozwiąże. Dziś minął zaproponowany przez samego KonikaGSI termin uregulowania spłaty. Naobiecywał, że zwróci pieniądze, jakie wydałem realizując przesyłkę do niego, jednak obietnicy nie dotrzymał. Czekałem kilka tygodni, i za każdym razem słyszałem, że teraz już napewno zwróci itp etc bzdury. Niepoważny facet.
-- 20 lip 2010, o 13:33 --
Po wielotygodniowych oczekiwaniach użytkownik KonikGSI zwrócił pieniądze za przesyłkę lamp, więc sprawa rozwiązana pozytywnie i zamykam wątek.