Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tuning Corsy - To forum ma na celu prezentację Waszych projektów, modyfikacji i tego wszystkiego co zrobiliście przy swoich Corsach aby poprawić fabrykę.
naked pisze:
Polecam gumy w sprezyny do kupienia w prawie kazdym sklepie motoryzacyjnym
(moze nie zbyt fachowe rozwiazanie bo sprezyna powinna pracowac na calej dlugosci ale daje rade i zima sie az tak szybko nie jezdzi )
Ja pier*ole :0 to samobójstwo przecież, co kieruje ludźmi którzy je zakładają,
potem kumpel mówi ,że auto mu przeskoczyło jak ping pong na rondzie i go obróciło wpoprzeg drogi
a tydzień później musiałem go wyciągać z rowu
chcesz sobie manewrować zawieszeniem załóż gwint proste
hehe mowie z wlasnego doswiadczenia i nie zauwazylem zeby pin pongowalo... jezeli tak jest to znaczy ze sprezyna nie pracuje moze kolega mial sprezyny do lzejszego silnika albo odbuj na styk bo wtedy pinpongowanie sie zdarza... takie gumy zaklada sie albo przed sprezyne albo w sciskane zwoje ktore pracuja tylko wtedy kiedy amor jest maxymalnie rozciagniety (tak jak w gwincie male sprezynki) Nie zachwalam tego rozwiazania i nie jestem jego zagorzalym zwolennikiem ale zdarzaja mi sie wypady w gory gdzie wkoleiny sa takie ze ze zwyklym zawieszeniem sie szura wtedy sie przydaje...
dodatkowo opona z wysokim profilem i daje rade...
Dźwięk przypomina mi sytuacje jak czekaliśmy na uczestników zlotu i nadjeżdzał ptaku. Będziesz z daleka rozpoznawalny Postarch stolycy
A co do dźwięku esemesa to myślałam że tak ktoś nosem pociąga
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
drze morde i nie jedzie. jak to dobrze, ze ostatnim moim samochodem, ktory tak robil, byla corsa. juz nigdy wiecej sie to nie powtorzy, zrozumialem swoje bledy
a czasem jechac nie przestal na takim przelocie? czy nikt nie odwiodl Cie od zamiaru posaiadania przelotu w wolnossacym silniku?
wlasnie sie zaczalem zastanawiac czy pisales gdzies ze to przelot, ale taki mi jakos brzmi.
jak zdjalem swojemu koncowy to przestal jechac, a wkrecal sie cale wieki do czerwonego, brzmial tez do du...
u mnie jest gitara, zadnego dlawienia, wkreca sie bardzo dobrze a mam tylko rure + supersprinta, w porownaniu do tego jak mialem 2 tlumiki zwykle jest lepiej i sie odzywa po ludzku, wiec moze mam jakas wersje z jowisza
Porszak, tak to przelot, ja wiem czy przestal jechać? może troche...
i tak będzie to zmienione na dniach bo jest za głośno
docelowo będzie wkładka doprężająca wstawiona i ma być ciszej (a że go dopręży to i będzie lepiej jechał - chyba )
Kadett 2.0 8v aktualna zbawka
Opel Corsa B GSi++... c20xe on board... była...
nie polecam usług tuningowych z "NowyDwórMazowiecki/Jabłonna"...
Klari w tej cenie nie znajdziesz nic innego, używana a stan jak nowa, trafiła się okazja to wziąłem, a wygląd kwestia gustu, jest plan na małą kosmetyke i może będzie inaczej
Cougar klakson już działa :]
Kadett 2.0 8v aktualna zbawka
Opel Corsa B GSi++... c20xe on board... była...
nie polecam usług tuningowych z "NowyDwórMazowiecki/Jabłonna"...
Kruszyn , ja za 150zł sprzedałem Rotki-emu mojego Victora 30cm z nabą w stanie niemalże nowym ,może potwierdzić.
Myślę ,że cena śmieszna... a jakość i wygląd inna bajka..
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy https://www.facebook.com/KolorowePasy/
kiera moze byc, moglo byc duzo gorzej patrzac na allegrowe wynalazki wprost z startreka
bardziej nie podoba mi sie miejsce na wskanizki bedzie zaba
jak ogarne swoje wskanziki to pokaze jak ja to wymyslilem
no miejsce na zegary złooo .. ja mialem pomysl na przeniesienie radia w Tid'a i dodatkowe zegary i start stop engine w miejsce radia, odpuscilem (mimo tego, ze nadal chce radio wsadzic w tid'a) ale wskaznik od AFR mam ... schowany w schowku a start stop engine z lexusa wstawiony zamiast zapalniczki :> i tak jego pojemnosc z racji klimatyzacji jest znikoma... a zegara nie widac, puki nie otworzysz schowka, a guzika od odpalania nie widac, puki nie otworzysz popielniczki :> ot taki hide tjun srodek seria