x16xe a rozrusznik
- Zioo
- Nowy
- Imię: Adam
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
x16xe a rozrusznik
krotkie pytanie, czy da sie wymontowac rozrusznik w x16xe bez sciagania calego kolektora ssacego >?>? (patrzylem od spodu dojsca za bardzo nie ma (chyba do 1 sruby jest ale nie wiem czy dobrze widzialem)
Morette bitch !! ZłooGarage - elektryka/mechanika pojazdowa 883 969 504
- mehes
- Moderator Leader

- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Re: x16xe a rozrusznik
Da rade troche gimnastyki
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Zioo
- Nowy
tej gimnastyki to pod jakim katem uzywales ?? od spodu wykrecales ?? jak dla mnie niewykonalne wsadzic tam klucz i trafic (i tak trzeba krecic pod katem (jak juz sie nalozy klucz od gory) na przekladni )
jak u mnie nie ma egr'a i calego syfu z tym zwiazanego, tak zbiorniczek, 1/2 kolektora, porwanie oslonek plastikowych na elektryke etc ... no przyznam robilem podchmielony i zrobilem, ale jak bym mial nawet znajomemu to robic przy fabrycznym x16xe to 200zł trzeba by policzyc...
nietety odkleil sie u mnie 1 z magnesow , i musialem nabyc valeo po calkowiej regeneracji za 200 zł .. no ale wreszcie kreci
jak u mnie nie ma egr'a i calego syfu z tym zwiazanego, tak zbiorniczek, 1/2 kolektora, porwanie oslonek plastikowych na elektryke etc ... no przyznam robilem podchmielony i zrobilem, ale jak bym mial nawet znajomemu to robic przy fabrycznym x16xe to 200zł trzeba by policzyc...
nietety odkleil sie u mnie 1 z magnesow , i musialem nabyc valeo po calkowiej regeneracji za 200 zł .. no ale wreszcie kreci
- mehes
- Moderator Leader

- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
z kanału targałem rozrusznik
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Pomogłem postaw +
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
ja jedna, gorna odkrecalem z gory, plaskim kluczem. u Ciebie Zioo powinno tez sie chyba dac w ten sposob
- Zioo
- Nowy
tak dalem rade od gory , ale kolektor i zbiorniczek wylecial...Porszak pisze:ja jedna, gorna odkrecalem z gory, plaskim kluczem. u Ciebie Zioo powinno tez sie chyba dac w ten sposob