Ja dodam od siebie, że puchar, smyczki, polówki już czekają

Zapomniałeś dodać, że piwo też czeka-=m&m=- pisze:Dzięki Adam![]()
ja i Kruszyn bedziemy tak wyjezdzacTschoob pisze:a ja mam pytanie kto bedzie jechal z wawy kolo 19 w piatek ? mozna by sie razem wybrac i kolumna pojechac
jakby co to moj nr to 791-253-729
Oby się nie przydało!markos pisze:dobra.. jade dzisiaj po tego szarego zloma.. jak wszystko bedzie ok, to lecimy z wowem jutro wczesnym popoludniem![]()
ps.
kupilem w robocie karte autoklubu, w razie czego holowanie mam za darmo
no nareszcie jakaś męska decyzja!markos pisze:dobra.. jade dzisiaj po tego szarego zloma.. jak wszystko bedzie ok, to lecimy z wowem jutro wczesnym popoludniem![]()
no coś tam jeszcze na zlot zostało ale chyba będę musiał jutro uzupełnić jeszcze zapasyHayabusa pisze:Zapomniałeś dodać, że piwo też czeka-=m&m=- pisze:Dzięki Adam![]()
Ja nie kusze losu i nie mysle o assistance, obstawiam w swoim przypadku powrót na kołachczester 1 pisze:ja tez wykupilem assistans, mam juz dosc placenia za lawety![]()
Ja na pewno, tylko nie wiem dokładnie o którejczester 1 pisze:kto w sobote rano leci przez a4 lub z katowic na czestochowe?
Ja, 506 042 401 moj nr, dzwon dzisiaj jak cosczester 1 pisze:to w sobote rano leci przez a4 lub z katowic na czestochowe?
W końcu musielismy widzieć jak idzie zdejmowanie felgCougar pisze:tjaaaa...ta czesc bezpiecznikow ktora wlaczylismy byla odpowiedzialna za oswietlenie zewnetrzne
haha dokładnieCougar pisze:t(BTW czekamy na zdjecie bandy głupoli biegajacej o 3 w nocy z lewarkiem, kluczem i felami po naszym getcie-------> ekipa mechaników "Pod wezwaniem świętego Steinmetza"![]()
![]()
)
Dobrze ze nie w stylu " stary gdzie jest moja bryka "marmi pisze: czester dzięki za pobudkę ranną pt. ''gdzie moje felgi''![]()