AroCorsa - czyli Family CC ;)
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: AroCorsa - czyli Family CC ;)
wiem wiem, też tam widzę jakąś fajną 16-stkę, ale na razie musi zostać to co jest - w najbliższym czasie mam masę innych wydatków i niestety felg nie ma na tej liście (tak to jest jak się wspólnie z żoną budżet ustala
) ale jak już pisałem wcześniej chyba, w tej chwili jakbym miał włożyć większą kasę w felunek, to pewnie prędzej bym pomyślał o jakimś zabiegu przyrostowo-mocowym bo to w tej chwili największa bolączka tego samochodu
co do dokładki to bardziej chodził mi po głowie pełny front Irmschera, ale jakoś decyzja padła na zwykłego polifta, bo miałem wrażenie, że było by trochę zbyt tuningowo 

- marmi
- Nowy
Ja tam w tym autku widzę swapa na 1,8 i byłoby już wszystko co trza wtedy 
Ten zderzak irmiego z katalogu jest świetny a jego cena jeszcze lepsza

Ten zderzak irmiego z katalogu jest świetny a jego cena jeszcze lepsza

- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
a halogenow nie zakladasz, troche "lyso" tak wyglada, bylo by bardziej agresywniej 

- Aro
- Weteran
Re:
hehe, ja tu nie mówię od razu o 350ps, ale jakieś 1.8 z Gsi, jak pisze Marmi, by na początek wystarczyło!markos pisze:uu.. w tym wypadku obawiam sie, ze jedynym zabiegiem przyrostowo-mocowym bedzie chyba wymiana auta...

a co do zderzaka to chodziło o taki jaki miał kolega mrk z ocfc:

@Chester - halogenów na razie nie planuję, ale kiedyś może coś się w tej kwestii wymyśli.
- Aro
- Weteran
Szkoda by mi było kasy i pracy wsadzonej w to auto, żeby kupić seryjną Gsi i ją od nowa po swojemu modzić. Poza tym Corsę mam od nowości, i znam jej całą historię, a jakbym chciał kupić Gsi to nigdy nie wiem czy nie trafię egzemplarza po właścicielu a'la Satan
trzecia sprawa, to nie wydaje mi się, żeby po moją się kolejka chętnych ustawiła...

- marmi
- Nowy
taki zderzaczek jak miał mrk to jest na allegro do kupienia juz chyba ponad rok koles fo sprzedaje i ciągle chce te 950zeta za niego niby....
Popieram nie ma sensu kupowac seryjnego zajechanego gsi jak ma się auto i zna świetnie jego historię...
markos w dupowozach nie ma sensu robić swapa ale w łondzie już jest?? jak to tez zwykły dupowóz....
Popieram nie ma sensu kupowac seryjnego zajechanego gsi jak ma się auto i zna świetnie jego historię...
markos w dupowozach nie ma sensu robić swapa ale w łondzie już jest?? jak to tez zwykły dupowóz....
- Aro
- Weteran
wyluzuj Marmi - powinieneś już znać Markosa poczucie humoru 
a co do zderzaka z allegro to fakt - wisi tam już z rok, ale za tyle to go w życiu nie sprzeda - parę takich na allegro poszło za jakieś 400-500zł...

a co do zderzaka z allegro to fakt - wisi tam już z rok, ale za tyle to go w życiu nie sprzeda - parę takich na allegro poszło za jakieś 400-500zł...
Ostatnio zmieniony 18 sie 2010, o 14:00 przez Aro, łącznie zmieniany 1 raz.
- bix
- Nowy
- Imię: Bartek
- Model auta: Grande Punto
- Silnik: 1.2
Jeśli dobrze zrozumiałem markosowi chodzi o to że w samochodzie używanym do jazdy na co dzień nie ma sensu swapa robić (żeby w trasie się nie wysrało). A jego honda to bardziej samochód do nocnych/weekendowych pojeżdżawek, niż jeżdżenia do pracy i z powrotem.
Była: Corsa B x12sz + LPG
Był: Rover 416
Była: Audi A6 C5 1.8T
Jest: Grande Punto 1.2
Był: Rover 416
Była: Audi A6 C5 1.8T
Jest: Grande Punto 1.2
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
to nie jest dupowoz od przeszlo 2 lat.marmi pisze:markos w dupowozach nie ma sensu robić swapa ale w łondzie już jest?? jak to tez zwykły dupowóz....
pomine juz fakt, ze swapy na d/b serie w tym nadwoziu sa opcja tak prosta, ze ogarnia ja kazdy najnizszej klasy mechanik i nigdzie sie przy tym nie myli.. zero rzezby, 100% fabryczne czesci, seryjne wiazki, wszystko pasuje. swap obarczony jest wylacznie niebezpieczenstwem kupienia silnika w slabym stanie.