Gratulacje

Kotlin pisze:widok mamy krzyczacej pali sie gas go
mam w planach oddac glowice do podobnej obrobki przed wymiana rozrzadu bo mam plan na ciekawe mody ale narazie nie kracze bo finanse cienko stoja...Kotlin pisze: Obrobka glowicy kanaly ssace polepszyl sie przeplyw o okolo 3 litry i podobno wiecej juz sie nie dalo bo seria byla niezla![]()
Wydechowe kanaly polepszylo sie o 13l
Zawory nowe deko wieksze i obrobione na 2 katy
nie boisz się że Ci zacznie wnętrze wszystkimi plastikami dzwonić i trzeszczeć po usztywnieniu?Kotlin pisze: zmodyfikowałem nowe poduszki silnika zalałem je klejem do szybbeda twardsze i mocniejsze
no widzę że kolega też zrobił obróbkę flow benchKotlin pisze:Witam
Dawno nic nie pisałem wiec się pochwale.
Kupiłem nowe klocki Ferodo DS Performance(tu pomógł mi markos) i tarcze Tarox F2000![]()
Postanowiłem powoli sie przygotowywać do upalania wiec zmodyfikowałem nowe poduszki silnika zalałem je klejem do szybbeda twardsze i mocniejsze.
![]()
A tu mamy wykres z flow bencha bo zapomniałem wcześniej zamieścić
Teraz pytanie moje na czym wystroić moje maleństwo bo na pewno to autko tego potrzebuje:/
A i jeszcze jedno jeśli ktoś chce sie podłączyć pod kompa to niech mi dać znać mam interfejs do opelela:)
Plan na wiosne to kubełki i wywalamy wnętrze
tak niestety konczy duza ilosc opc, w koncu mniej wiecej w tym celu sie je kupujepirat pisze:nie psuj wnetrza i tego, ze masz perelke OPC!