Witam Wszystkich.
zabieram się właśnie za nowy projekt corsa b (x25xe), silnik zamieżam spiąć z skrzynią (f18 1,7td)
piasty będą od astry 2,0 lub kadeta 2,0 , obiło mi się o uszy że półosie będą pasować od 2litrowej astry i kadeta i tu moje pytanie: czy wymagają one skrócenia czy też może pasuje seria?
Corsa b x25xe
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Re: Corsa b x25xe
1. Mógłbys się przywitac w stosownym dziale
2. Nie ten dział na pytania
3. Jakbys nie był leniwy i uzył szukajki to temat ten był wałkowany srylion razy na tym forum
4. Powinno być tutaj jak na racingforum.pl, jak ktos się popisze w taki sposób jak kolega powyżej to powinien do razu byc wysłany na wakacje tygodniowe bez ostrzezenia, żeby miał czas przemyslec i zmusic się do uzycia szukajki
5. Myśle, ze temat mozna zamknąc
2. Nie ten dział na pytania
3. Jakbys nie był leniwy i uzył szukajki to temat ten był wałkowany srylion razy na tym forum
4. Powinno być tutaj jak na racingforum.pl, jak ktos się popisze w taki sposób jak kolega powyżej to powinien do razu byc wysłany na wakacje tygodniowe bez ostrzezenia, żeby miał czas przemyslec i zmusic się do uzycia szukajki
5. Myśle, ze temat mozna zamknąc
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
-
yosh
- Nowy
- Imię: yosh
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: Corsa b x25xe
Witam
Jestem po raz pierwszy na forum i nie jestem oblatany z wszystkimi zwyczajami panującymi tutaj, więc proszę o odrobinę wyrozumiałości.
Z tym lenistwem to jednak trochę przesada, pewnych informacji szukam od dłuższego czasu i dla tego właśnie zalogowałem się na corsasport.
Dzięki kolego za pokierowanie na właściwą stronę, znalazłem to czego chciałem.
Podziękował
Jestem po raz pierwszy na forum i nie jestem oblatany z wszystkimi zwyczajami panującymi tutaj, więc proszę o odrobinę wyrozumiałości.
Z tym lenistwem to jednak trochę przesada, pewnych informacji szukam od dłuższego czasu i dla tego właśnie zalogowałem się na corsasport.
Dzięki kolego za pokierowanie na właściwą stronę, znalazłem to czego chciałem.
Podziękował