moge napisac jak mialem z gastrolotem gdzie fabrycznie nie bylo v6 montowanych

po swapie udalem sie do stacji diagnostycznej z umowa sprzedazy silnika na przeglad techniczny rozszezony w zwiazku ze zmianami konstrukcyjnymi.
koles obadal jak jest zamocowany silnik, jak wszytsko wyglada, jak spieta elektryka, zawias sportowy i lepsze hamulce juz widzial na poprzednim przegladzie. sprawdzil sobie w jakism smiesznym programie pojemnosc moc, w jakim samochodzie bylo i wystawil swistek. ze swistkiem do urzedu komunikacji , ze zmienila sie pojemnosc, i zglosilem do ubezpieczyciela. akurat tumialem problem bo mialem w link4 i nie mogli wpisac do ichniejszego programu pojemnosci bo nie bylo takiej opcji i powolywali rzeczoznawce - ja tylko musialem wyslac kopie zaswiadczenia ze stacji diagnostycznej.
po wbiciu w dowod podeslali ubezpieczenie i mam spokoj i mniejsze oplaty niz wczesniej z c20ne pod maska

no i wrazie wypadku nawet nie z mojej winy jestem czysty bo sie w papierach zgadza, a tak na dzien dobry po dowodzie , ze jazde pojazdem nie spelniajacym wymogow technicznych i tego co w dowodzie rejestracyjnym, a wiadomo ubezpieczyciele stana na glowie zeby nie placic za szkode i znajduja zawsze jakies bledy.
z corsa tez zmieniam - 3.2 a w papierach 1.2 srednio przejdzie i wole miec legala
pozdr
byl Gastrolot V6 Deliszys
jest CORSA A 3.2 v6
spawanie TIG/MIG,montaz -strojenie Ecumaster, wydechy nierdzewka,Autolaweta-
www.HaNs-GaRaGe.eu
Hamownia/CHIPTUNING by V-Tech/DEAKTYWACJA FAP & DPF/nowość CHIPTUNING EDC 17!!!\
www.strefatuningu.pl