komputer
- mehes
- Moderator Leader

- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Re: komputer
mam w krk
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
Smalcyk
- Moderatorzy

- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
a skąd jesteś ?
było C14SE - 101 KM 120 NM
Później C14NZ -seria
Obecnie C16XE - obecnie seria :->
Pomogłem ? wciśnij pomógł
Później C14NZ -seria
Obecnie C16XE - obecnie seria :->
Pomogłem ? wciśnij pomógł
- Zynio
- Swój
- Imię: Grzegorz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
- Kontakt:
sorry za ot do tych paproków nie jeźcorsarz pisze:jeśli chodzi o kraków, to ul. balicka na przeciw giełdy
- corsarz
- Swój
- Imię: Grzesiek
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ja z nimi nie miałem problemów, jeśli ori mapę trzeba wgrać to chyba no problem, bo wystroić SA raczej nie wytroją
- Porszak
- Support Team Leader

- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
-
Dorotka
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Dorota
Sytuacja wygląda tak, że zawory będą zeszlifowane po 1mm i potrzebuję wgrać program , który nazywa się Epross, czy jakoś tak. Nie znam się na tym zbyt dobrze i chciałabym się dowiedzieć, gdzie mogę to zrobić. ASO odpada, nie mają tam czegoś takiego.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Może EEPROMDorotka pisze: potrzebuję wgrać program , który nazywa się Epross, czy jakoś tak.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
Dorotka
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Dorota
Może i EEPROM. Nie rozumiem co Was tak śmieszy? W ASO tego nie robią. Wiem, bo pracuję w jednym. Dostanę tutaj odpowiedź na moje pytanie, czy nie?
Popytaj się ludzi, jak zwiększają moc silnika na wyścigi, ale takie prawdziwe, jak np. http://rallycross.be/ i potem pytaj się mnie kto mi takich rzeczy naopowiadał. Ok?
Popytaj się ludzi, jak zwiększają moc silnika na wyścigi, ale takie prawdziwe, jak np. http://rallycross.be/ i potem pytaj się mnie kto mi takich rzeczy naopowiadał. Ok?
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
ojaaaaa, grubo!
ja zwiekszalem moc silnika o 80%, a na wiosne pykne sobie +100%. to moge zabrac glos, czy nie?
bo wiesz.. mu tu tez cos wiemy.. wyjasnij po co w ogole scinac zawory.. i w ktorym miejscu? gdzie mierzony jest ten magiczny jeden milimetr? czy jest to jedyna rzecz, ktora robisz z silnikiem? i to jest tjun, ta? i wymaga przeprogramowania kompa, ta? ahaaa.. a jak nie zrobisz nowych map (uwaga, nowe slowo!), to co sie stanie po takim grubym tjunie? nie bedzie jechac, czy co?
ja zwiekszalem moc silnika o 80%, a na wiosne pykne sobie +100%. to moge zabrac glos, czy nie?
bo wiesz.. mu tu tez cos wiemy.. wyjasnij po co w ogole scinac zawory.. i w ktorym miejscu? gdzie mierzony jest ten magiczny jeden milimetr? czy jest to jedyna rzecz, ktora robisz z silnikiem? i to jest tjun, ta? i wymaga przeprogramowania kompa, ta? ahaaa.. a jak nie zrobisz nowych map (uwaga, nowe slowo!), to co sie stanie po takim grubym tjunie? nie bedzie jechac, czy co?

- corsarz
- Swój
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Re:
wcale nie nowe!markos pisze:a jak nie zrobisz nowych map (uwaga, nowe slowo!)
corsarz pisze:jeśli ori mapę trzeba wgrać to chyba no problem
Porszak pisze:z ori mapa to i w ASO sobie poradze, pozostaje kwestia gdzie taniej
- Porszak
- Support Team Leader

- Kontakt:
nas nic jeszcze nie smieszy, ale jesli powodem wgrania nowego programu (oryginalnego czy modyfikowanego) jest jaki kolwiek zaieg zwiazany z zaworami to to jest jakis nełon tjunink.....
po to zadajemy pytania, zeby udzielic Ci mozliwie najlepszej odpowiedzi.
za markosem. u mnie jest ponad 505 wiecej mocy. i wiesz co?? ...program jest seryjny, taki jaki opuscil fabryke.
po to zadajemy pytania, zeby udzielic Ci mozliwie najlepszej odpowiedzi.
za markosem. u mnie jest ponad 505 wiecej mocy. i wiesz co?? ...program jest seryjny, taki jaki opuscil fabryke.