Jak zrobić z Corsy traktor,czyli temat bez sensu
Jak zrobić z Corsy traktor,czyli temat bez sensu
witam was mam opony letnie do założenia ale potrzebna mi wasza opinia jak to będzie wyglądało chce na tył założyć opony 185/70 R13 na na przód 165/55 R13 mam takie w piwnicy i co sadzicie
- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Re: pytanie
zicia79 dlaczego nie sprecyzowany tytuł,brak prefiksu????
popraw temat bo poleci do kosza
pracowaliśmy ponad miesiąc aby uporządkować forum
popraw temat bo poleci do kosza
pracowaliśmy ponad miesiąc aby uporządkować forum
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Re: pytanie
Z tylu traktor jak $%^&! z przodu prosta lub lekko naciagnieta opona...zicia79 pisze:witam was mam opony letnie do założenia ale potrzebna mi wasza opinia jak to będzie wyglądało chce na tył założyć opony 185/70 R13 na na przód 165/55 R13 mam takie w piwnicy i co sadzicie
Hęęęęę... ??
Jak byś miał z przodu 5,5" felge a z tylu hmmm... 6,5-7" to jeszcze... ale i tak różnica w profilach zabojcza...
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
jak dla mnie to watek roku juz w kwietniu!
za co:
za tytul
za opisany problem

@STELMI - zmieniłem nazwę tematu, zainteresowany/a miał/a dość czasu na jego edycję, więc blokuję temat

za co:
za tytul
za opisany problem
sadzimy, ze prawo pozwalajace na posiadanie pojazdu kazdemu obywatelowi, powinno zostac ograniczonezicia79 pisze:i co sadzicie

@STELMI - zmieniłem nazwę tematu, zainteresowany/a miał/a dość czasu na jego edycję, więc blokuję temat