Była wizja na Kadetta C2 Coupe ale, że nadarzyła się okazja a by kupić w dobrej cenie zadbana TR-kę to nie mogłem oprzeć się pokusie pomimo, że posiadałem już jedną szaloną i nieprzewidywalną Corse z sercem C20XE. Długo się nie zastanawiałem zebrałem swoją ekipe i wybraliśmy się do Dąbrowy Tarnowskiej. I tak oto zostałem szczęśliwym posiadaczem Corsy Trójbryłowej

Rocznik 84 silniczek 1.2 S skrzynia 4 biegowa:) Przedlifcik.Po wymianie przewodów paliwowych odpaliła troszkę kopciła ale to chyba z powodu ostatniej jazdy w jesieni. Stan blacharski jak na 27 letnie autko można powiedzieć ze bardzo dobry gdzie nie gdzie tylko oznaki korozji oraz dziurka w bagażniku bo prawdopodobnie miała instalacje gazowa jeszcze w Holandii. Podłużnice i kielichy w idealnym stanie

.Ale wszystko okaże się dokładnie podczas rozbierania autka . Co do wizji jest ich milion

ale na pewno w miarę upływu czasu znajdzie się konkretna.Na pewno silniczek wymarzony od lat C20let z skrzynia f28 Od przyjaciela All z jego corsy tylko będzie trzeba dokupić troszkę części min. turbo i komplet sprzęgła .
Uroczysty Uścisk dłoni z wnuczkiem właściciela .
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
było troszkę czasu ale jednak gleby jeszcze nie ogarnąłem bo nie odzyskałem sprężyn swoich niskich na przód ale znalazłem w monster szopie kilka gadżetów i zrobiłem przymiarkę felg jedne orginał gsi z opona 205/50 r15 i seffany 14 7 cali które trochę wystają ;/jakieś 3 cm foty z prac
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Pamiątkowe zdjęcie Cors .Chociaż niebieska jeszcze do wakacji będzie stała w monster szopie zanim nowy właściciel wróci z Francji
Uploaded with
ImageShack.us
Ostatnio zmieniony 26 maja 2011, o 20:28 przez
many, łącznie zmieniany 1 raz.