Wolne obroty na poziomie 2 tys rpm
-
inferno855
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Wolne obroty na poziomie 2 tys rpm
Jak w temacie od wczoraj mam problem z "wolnymi" obrotami utrzymuja sie na poziomie 2 tys rpm gdzie szukac przyczyny?
- przyciaga
- Moderatorzy

- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
Re: Wolne obroty na poziomie 2 tys rpm
Własnie ostatnio miałam podobny problem. Opis znjadziesz tutaj:jak-zinterpretowac-blad-0505-t69624.html
Okazało sie że jest nieszczelność w układzie. Może któryś węzyk pękł, albo tak jak mnie guma i do układu dostaje sie lewe powietrze. Sprawdź błędy jesli zapala sie kontrolka check engine.
Okazało sie że jest nieszczelność w układzie. Może któryś węzyk pękł, albo tak jak mnie guma i do układu dostaje sie lewe powietrze. Sprawdź błędy jesli zapala sie kontrolka check engine.
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
-
inferno855
- Świeżak
- Podziękował;: 0
Dzieki Ania, jak tylko moja Corsa woroci do domu zabiore sie za sprawdzanie przewodów, powiedz jeszcze jak to jest z krokowcem, jest czy go nie ma w x14xe ? bo moj znajomy twierdzi ze nie ma?? 
Ostatnio zmieniony 4 lip 2011, o 14:26 przez inferno855, łącznie zmieniany 2 razy.
- przyciaga
- Moderatorzy

- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
Jest na 200 % i na dodatek jest cholernie drogi, bo tanie zamieniki nie dają rady. Pewnie mu się pomyliło z przepływomierzem.inferno855 pisze: powiedz jeszcze jak to jest z krokowcem, jest czy go nie ma w x14xe ? bo moj znajomy twierdzi ze nie ma??
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.