Corsa c20xe by Cougar...
- Cougar
- Nowy
- Imię: Krzychu
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Corsa c20xe by Cougar...
...niestety życie...
cała historia projektu:
cougarowa-corsa-bumblebee-edition-t65343.html
jest pare rzeczy do zrobienia na chwile obecna ale są to pierdoły, najwazniejsze czyli silnik zdrowy jak malina nie puszcza bąków, nie żre oleju i nie cieknie nigdzie.
Jak ktoś jest zainteresowany poważnie mozna dzwonic 500611328
Cena do oddania na chwile obecna z ubezpieczeniem na pol roku i badaniem technicznym do marca, alufelgami z oponami i kompletnym audio wartym 1500 zl to 6500 zl.
Budowa auta kosztowala kupe kasy (zakup samochodu 7000 plus swap i wymiana wielu czesci 10 000) wiec cena mysle ze jest mega atrakcyjna i nie podlega necocjacji. Nawet nie wiecie jak mnie się serce kraje w momencie wystawiania tego ogloszenia...
cała historia projektu:
cougarowa-corsa-bumblebee-edition-t65343.html
jest pare rzeczy do zrobienia na chwile obecna ale są to pierdoły, najwazniejsze czyli silnik zdrowy jak malina nie puszcza bąków, nie żre oleju i nie cieknie nigdzie.
Jak ktoś jest zainteresowany poważnie mozna dzwonic 500611328
Cena do oddania na chwile obecna z ubezpieczeniem na pol roku i badaniem technicznym do marca, alufelgami z oponami i kompletnym audio wartym 1500 zl to 6500 zl.
Budowa auta kosztowala kupe kasy (zakup samochodu 7000 plus swap i wymiana wielu czesci 10 000) wiec cena mysle ze jest mega atrakcyjna i nie podlega necocjacji. Nawet nie wiecie jak mnie się serce kraje w momencie wystawiania tego ogloszenia...
c16xe was BIG BUMed...
-
- Swój
- Imię: Mateusz
Re: Corsa c20xe by Cougar...
powodzenia 

Kadett 2.0 8v aktualna zbawka
Opel Corsa B GSi++... c20xe on board... była...
nie polecam usług tuningowych z "NowyDwórMazowiecki/Jabłonna"...
- Konik
- Moderatorzy
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
życie ...
ale może kupi ktoś z klubu 

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Tak jak Krzysiu napisał - silnik odbudowany przeze mnie - silnik zbudowany od zera na nowych częściach... - sam remont z częściami po zniżkach kosztował ok 6-7tyś... Krzysiu ma szczegółowy rozpis zakupionych części i cen... jak nie to ja takowy posiadam- chętnemu mogę udostępnić...
W samochodzie wszystkie elementy zawieszenia zostały wypiaskowane i pomalowane proszkowo , to samo z silnikiem i osprzętem. Wszystkie śruby zostały wypiaskowane i ocynkowane !
W samochód poszło wiele godzin mojej pracy !!
Jedynie co mogę napisać to : POLECAM !!! choć i tak z bólem serca ! - lepiej ,żeby poszło w ręce kogoś kto się tym zaopiekuje a nie zarżnie... bo ta cena jest śmieszna...
((((
W samochodzie wszystkie elementy zawieszenia zostały wypiaskowane i pomalowane proszkowo , to samo z silnikiem i osprzętem. Wszystkie śruby zostały wypiaskowane i ocynkowane !
W samochód poszło wiele godzin mojej pracy !!
Jedynie co mogę napisać to : POLECAM !!! choć i tak z bólem serca ! - lepiej ,żeby poszło w ręce kogoś kto się tym zaopiekuje a nie zarżnie... bo ta cena jest śmieszna...

Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/

Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy

https://www.facebook.com/KolorowePasy/
-
- Świeżak
- Imię: Ł#ukasz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Gdyby nie te spalanie(nie na studencką kieszeń) to sprzedałbym swoją i kupił tą, bo na prawde jest to okazja!
Z ciekawości,jest tam dużo rudej do roboty?bo to w sumie najważniejsza kwestia.Jakby co to można odpisać na priv Pozdro
Dawno temu...zabójczy jad,prędkość,dodaje adrenaliny
jest linia pogranicza bytu i istnienia ,
Jednak bez rozsądku jest głupotą : )
jest linia pogranicza bytu i istnienia ,
Jednak bez rozsądku jest głupotą : )
-
- Swój
- Imię: Mateusz
lukas corsa z c20xe pali spokojnie 10l/100km, wiec nie jest to znowu tak strasznie duzo 

Kadett 2.0 8v aktualna zbawka
- Cyna
- Nowy
- Imię: Marek
cougar daj jakieś aktualne foto pojazdu. W temacie pisałeś coś o pękniętym zderzaku i pogiętym błotniku, naprawiłeś to? Jakie felgi są na aucie? Te co były czy steinmetz?
DTM corsa:)
- Cougar
- Nowy
- Imię: Krzychu
Auto było rozebrane do ostatniej śrubki więc ogniska rudej usunięte...auto wyglada tak jak wygladalo przedtem (no moze poza lampami ktore zostały wymienione na mhw) a zderzak jest profi poklejony tak ze wystarczy go pomalowac pod kolor i bedzie git na chwile obecna psikniety jest po prostu srebrnym sprejem coby spaw plastikowy nie bił po oczach...jak ktoś jest poważnie zainteresowany to numer u gory w 1 poscie mozna dzwonic...na chwile obecna 3 powaznie zainteresowanych kupców
c16xe was BIG BUMed...
-
- Świeżak
- Imię: Ł#ukasz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
No gdyby ktoś to kupił to moje jeździdełko za 4 tysie to poważnie bym sie zastanawiał:( http://corsaclub.pl/forum/viewtopic.php ... c1bd516f0f
- Konik
- Moderatorzy
- Imię: Grzegorz
- Kontakt: