Sprzedam moją Corsinę :( <=Sprzedana

Sprzedaj swoje auto lub kupie sobie nowe!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Volter
Nowy
Imię: Tomek
Podziękował;: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0

Sprzedam moją Corsinę :( <=Sprzedana

Post autor: Volter »

Witam :( W końcu nadszedł ten dzień kiedy jestem zmuszony sprzedać moją Corse...

Corsa jest w miarę dobrze opisana w temacie: http://corsasport.pl/forum/green-corsina-t69372.html
Na tą chwilę wszystko jest sprawne i działa bez problemu. W takich czasach jak teraz ciężko jest dostać samochód w takim stanie jak ten. Samochód jest w 100000% bezwypadkowy zapraszam z miernikami lakieru, mechanikami i innymi znawcami. Przebieg na tą chwilę to 63 tysiące również w 100% oryginalny. Do samochodu wszystkie papierki jakie ASO dawało przy jego zakupu. W bagażniku koło zapasowe, które jeszcze nigdy nie było używane. Corsa jest od nowości w rodzinie o czym świadczą "czarne blachy". Na lakierze 0 - zero jakiejkolwiek rdzy i śladów jej powstawania. (garażowany od nowości w ocieplanym garażu pod domem) Jeśli chcesz kupić samochód pewny i cieszyć się nim przez kolejne lata to jest właśnie ten! :)

Jak każdy samochód ten też posiada jakieś "wady":
-drobny pasek przerysowany od "bry" na masce-> Wystarczy oddać samochód na polerkę
-trzeba zrobić konserwację podwozia
-mała rysa parkingowa na drzwiach (jakiś niedzielny kierowca przerysował corse przy cmentarzu) -> również wystarczy polerka
-wgniotka z boku, bo jakiś gruby skur**** przy sklepie musiał otworzyć drzwi od swojego auta o 90 stopni...

Koszt polerki to granica 150zł i taką samą cenę powiedział mi znajomy za konserwację podwozia.

CENA: Cena jaka mnie interesuję to 6900zł (do niewielkiej negocjacji). Na większość rzeczy które są włożone w samochód posiadam paragony.

Jesteś nadal zainteresowany? Dzwoń 791 303 575 lub napisz maila: tomasz.jeszke89@gmail.com, gg: 5886520

Ps. do samochodu komplet opon zimowych (rocznych) wraz z felgami. Samochód mogę zrobić całkowicie na serię ponieważ posiadam wszystkie części które zostały wyciągnięte wcześniej :)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam auto”