Check x16xe
-
- Świeżak
- Imię: Tomek
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
Check x16xe
Witam odnosnie mam pytanie swieci mi sie check engine silnik pracuje rowno nie dusi sie.przy przekroczeniu 100km/h check gasnie jak zwolnie poniezj 100 znow sie zapala. i wydaje mi sie ze lepiej auto sie zbiera jak check gasnie.jaka moze byc tego przyczyna auto ma stozek ma strumienice. i wczesniej jak rusyzlem z miejsca i nie bylo trakcji to przyjarala gume do odcinki a teraz jak ruszylem wlasnie gwaltowniej i wkrecila sie prawie do odcinki to silnik tak jak by zgasl i jak puscilem z gazu to chodzil normalnie.. to nie chodzi o to ze ja pale gume tym autem tylko wlasnie to mnie zaciekawilo czemu tak sie zaczelo dziac.na biegach jak ja przeciagne to do konca zamyka obrotek i nie gasnie a jak wlasnie bym ja wkrecil na obroty i strzelil ze sprzegla to jak by doszla prawie do konca to by zgasla.. moze wiecie cos na ten temat.. i na temat tego check engine.
- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Re: Check x16xe
Ale nabazgrałeś jednym cięgiem,pisz bardziej przejrzyście
Zapala się check engine odczytaj kody błędu...
Zapala się check engine odczytaj kody błędu...
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- mr_luke
- Nowy
- Imię: Łukasz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Ahh ten tuningTomek87 pisze:auto ma stozek ma strumienice

Jak mehes napisał odczytaj błędy (w dziale FAQu masz wszystko) i popraw troszkę tego posta bo jest szalenie nieczytelny. Przecinki, kropki i wielka litera nie gryzą

Corsa - sold
-
- Świeżak
- Imię: Tomek
- Otrzymał podziękowań: 0
tuningu to tam zbytnio nie ma;] stozek,przelot,strumienica.kukne jaki kod bledu Dzieki.
- mr_luke
- Nowy
- Imię: Łukasz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Wszystko co zbędne i na pewno nie poprawia osiągówTomek87 pisze:stozek,przelot,strumienica

Corsa - sold