Ranking kultowych aut produkcyjnych

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sznaps
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Ranking kultowych aut produkcyjnych

Post autor: Sznaps »

Hejka,

Jakiś czas temu naszła mnie chęć stworzenia globalnego rankingu kultowości autek produkcyjnych. Zawsze ciekawiło mnie jak wypadają japońskie klasyki (i nie tylko klasyki) w porównaniu ze starszymi i bogatszymi najczęściej w ilość modeli markami amerykańskimi i europejskimi.

Ileś tam wolnych chwil dłubania i oto jest.

www.cultrides.com

Ponieważ ranking miał być międzynarodowy dlategoż strona jest stety bądź niestety w języku angielskim. Zapraszam do odwiedzin. Stronka jest dosyć świeża więc na pewno zawiera błędy w danych gdzieniegdzie aczkolwiek te mam zamiar systematycznie eliminować.

Jeżeli macie jakieś uwagi również zapraszam i z góry dzięki.

Czy ktoś mógłby mnie skierować do głównego forum opla w PL (i nie tylko jeśli ktoś wie). Szukałem wstępnie ale prawdę mówiąc tyle mi wyskakuje tych forów że sam nie wiem gdzie się skierować :-)
Awatar użytkownika
Fazzie
Nowy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Re: Ranking kultowych aut produkcyjnych

Post autor: Fazzie »

Jak dla mnie fajna sprawa i pomysl :)2
Stronka wyglada na prawde bardzo zacnie, przejrzyscie i zarazem profesjonalnie. To samo sie tyczy zdjec samochodow. Widze, ze troche miales z tym wszystkim roboty, ale ranking super! :D

Co do jezyka w jakim jest stronka to zawsze mozna zrobic wersje PL/EN :)
Obrazek
Unsere Opels sind viel schneller...
Awatar użytkownika
Sznaps
Nowy

Dzięki no troszki posiedziałem nie powiem. Żona miała cierpliwość ale zima więc jakoś dało radę :-D
Awatar użytkownika
mr_luke
Nowy
Imię: Łukasz
Podziękował;: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Post autor: mr_luke »

Spoko pomysł :) Oby udało się rozkręcić projekt bo warto. Barkuje jak dla mnie możliwości powiększenia foto, dodania do galerii innych i w/g mnie layout troszkę średni. Nie jest zły ale w stylu z przed 5-6 lat. Jeśli znajdę chwilę czasu w marcu (na razie sesja) mogę Ci podesłać małą propozycję :oko:

Fajną opcją, jakby się troszkę rozkręciło, była by możliwość zgłaszania własnych projektów powstałych na konkretnym modelu.
Corsa - sold
Awatar użytkownika
Sznaps
Nowy

mr_luke

Jasne jeśli masz lub będziesz miał pomysł i czas. Wal śmiało i jest szansa że się dogadamy. Design robiłem i ciąłem sam ale na co dzień klepię kod i designer ze mnie żaden więc wyszło jak wyszło :-)

Odnośnie funkcjonalności to jest wersja bazowa robiona przeze mnie w ograniczonym okresie czasu. Jak będą chętni do odwiedzin to i funkcjonalność się rozbuduje.

P.S. Czy nie ma jakiegoś dominującego forum Opla w pl? Nie bardzo chcę spamować po każdym forum a nie mogę znaleźć.
Awatar użytkownika
mr_luke
Nowy
Imię: Łukasz
Podziękował;: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Post autor: mr_luke »

Ja z pasji swego czasu też klepałem kody i troche mi tego brakuje ale przez ostatnio notoryczny brak czasu nie mam kiedy sobie przypomnieć. Tylko na design etc pozostało troszkę czasu.

Co do tego forum Opla to w/g mnie i chyba wiele osób się zgodzi z tym, głównym albo przynajmniej jednym z głównych i do tego największych jest Opel24.com :oko:
Corsa - sold
Awatar użytkownika
Sznaps
Nowy

o dzięki!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”