truckerek pisze:Arku, widze ze idziesz ostro z pracami:D zastanawia mnie co wyjdzie z tego kangurka na przodzie:d o ile mowiles serio, ze takie cos bedziesz klecil:P

Nagraj jakiś pierwszy spy filmik, jestem ciekaw jak to warczy

truckerek pisze:Arku, widze ze idziesz ostro z pracami:D zastanawia mnie co wyjdzie z tego kangurka na przodzie:d o ile mowiles serio, ze takie cos bedziesz klecil:P
Bear_ pisze:Mam cichą aczkolwiek wątpliwą nadzieję, że żartujesz z tym kanguremtruckerek pisze:Arku, widze ze idziesz ostro z pracami:D zastanawia mnie co wyjdzie z tego kangurka na przodzie:d o ile mowiles serio, ze takie cos bedziesz klecil:P![]()
![]()
Kolego... Te rury w wymiarze 3" były na wydech...
Jak diesel na wolnym wydechuKarczo_27 pisze:
Nagraj jakiś pierwszy spy filmik, jestem ciekaw jak to warczy
... po finalnym strojeniu miejmy nadzieję-=kLaRi=- pisze:O kurde !!! GRUBO AREK !!!! będzie latać pięknie !!!
Się śmiej ale ten silnik na prawdę ciężko zepsuć... A 2.4 to już całkiem...Porszak pisze:noooo dobrze jest, Ty wspomóż państwo włoskie bo teraz im ciężko, a w ramach wdzięczności za taki silnik im się należy![]()
Powiedz mi oo co? Da sie bo tak samo mialem spawany wydech w corsie. Ale to ma byc mocne i solidne. W dieslach wydechy szlag trafia w slabych punktach przez drgania i cisnienieszymi870 pisze:Czyli mig , to wyjaśnia wygląd spawów , nie idzie tego "ładniej " pociągnąć ??
Holden - srebrny, Opel - czarny-=m&m=- pisze:to ja poproszę o nagrodę pocieszenia bo na jednej pokrywie jest holden a na drugiej opel