Witam
Mam problem z radiem tzn po podłączeniu działa normalnie ale gdy chcesz podgłosić troszke za miast o +2 podgłasza samo na full ... ?
dostałem je od brata on mówi że wyłączało się to jakimś przyciskiem ale nie pamięta , szukałem po instrukcjach na necie ale nic na ten temat nie znalazłem .
jak ktoś wie jak to wyłączyć był bym wdzieczny.
Pomocy problem z radiem sony cdx-gt200
- NowyCorsiarz
- Świeżak
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: Pomocy problem z radiem sony cdx-gt200
jeśłi w instrrukcji nic o tym nie ma to może oznacza to, że radio (panel) jest uszkodzone ...
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- NowyCorsiarz
- Świeżak
na pewno nie jest uszkodzone bo brachol mówił że też tak miał i wciskał przycisk i przestawało tak sie robić .
niestety nie pamięta jakie to przyciski .
może ktoś z was będzie wiedział co i jak.
niestety nie pamięta jakie to przyciski .
może ktoś z was będzie wiedział co i jak.
- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
poszukaj na elektrodzie
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
to radio zdaje się ma pilota, czy problem występuje również podczas podgłaśniania nim?
Tutaj masz service manual do tego radia. Na 5 stronie jest rysunek a na nim pod numerem 15 zaznaczony przycisk Reset. Spróbuj zresetować ustawienia.
Tutaj masz service manual do tego radia. Na 5 stronie jest rysunek a na nim pod numerem 15 zaznaczony przycisk Reset. Spróbuj zresetować ustawienia.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- NowyCorsiarz
- Świeżak
tzn mam same radyjko nie posiadam pilota do niego, jak podgłaszam na panelu zaraz jest na full podgłoszone ,
dzisiaj nie mam już jak go zresetować ale jutro to zrobie i napisze co i jak . Dzięki za info i pomoc . . Może zadziała jak zresetuje ..
dzisiaj nie mam już jak go zresetować ale jutro to zrobie i napisze co i jak . Dzięki za info i pomoc . . Może zadziała jak zresetuje ..