V Ogólnopolski Zlot Corsasport.pl 03-05.08.2012
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: V Ogólnopolski Zlot Corsasport.pl 03-05.08.2012
Porszak tu jest numer do mnie , daj jutro znak ze swoim numerem , koło 15 łódź przejedzie przez Bełchatów
Ostatnio zmieniony 6 sie 2012, o 17:25 przez szymi870, łącznie zmieniany 1 raz.
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
ok, kupiłem keczup, musztarde w duzych butlach, widelce, noże i talezyki papierowe, kubki plastikowe 200ml oraz tacki a folii alu na grilla.
do zobaczenia na miejscu więc, szkoda ze tak odpadacie...
do zobaczenia na miejscu więc, szkoda ze tak odpadacie...
- seboss
- Nowy
- Imię: Sebastian
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
niestety parę rzeczy mi się popie...... w ostatniej chwili i w tym roku do Was nie zajadę poganiać na torze
bawcie się dobrze
pozdrowienia
bawcie się dobrze
pozdrowienia
było kamikadze ......... teraz tylko tatowóz
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Również odpadam Panie i Panowie, także proszę nakręcić jakiś zgrabny filmik
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
Szkoda że Was nie ma. Pozdrowienia z toru
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Mi się udało wyrwać dzisiaj tuż po 10... Po przejechaniu 25 km musiałem się niestety wrócić do domu
Niestety mi się nie poukładało zbyt ciekawie, ale mam nadzieję, że rozumiecie, że rodzina a zwłaszcza moja pociacha ponad wszystko...
Niestety mi się nie poukładało zbyt ciekawie, ale mam nadzieję, że rozumiecie, że rodzina a zwłaszcza moja pociacha ponad wszystko...
- maximo
- Nowy
- Imię: Dariusz
Misiu szkoda, no ale pociecha ponad wszystko.
Ja osobiście bardzo dziękuję za miłe towarzystwo, bardzo miło było poznać osobiście, niekoniecznie wszystkich ale to się nadrobi na przyszły rok
Ja osobiście bardzo dziękuję za miłe towarzystwo, bardzo miło było poznać osobiście, niekoniecznie wszystkich ale to się nadrobi na przyszły rok
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
ja juz tez dotarlem, jak zwykle podziekowania dla organizatorow zlotu i uczestnikow
ps. zgubek nie zapomnij o fotach
ps. zgubek nie zapomnij o fotach
Ja ze swojej strony wielkie podziękowania dla organizatorów za całokształt, i dla Zynmia który chyba jest jeszcze w trasie i wiezie moje 2błotniki do corsy A bo się z nimi nie zabrałem. Czekam też na zdjęcia i czasy z toru
Corsa 4x4 :]
-
- Świeżak
- Imię: Meff
Zlocik pierwsza klasa. Na czasy to tak nie bardzo czekam, bo się nie mam czym pochwalić.
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Kontakt:
ja tez doterłem, fajnie było poznać nowych ludzi i spędzić czas z tymi już dobrze znanymi. Obyśmy jeszcze mięli okazje się spotkać przy rożnych okazjach.
Pozdro
Pozdro
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Dzięki wielkie za wspólnie spędzony weekend, zajebiście było znowu zobaczyć Wasze gęby
Trochę fotek od nas i do zobaczenia za rok
P.S. Czester cały czas krzyczałeś żeby odłożyć aparat i chwycić za kieliszek a pierwszy się upominasz o fotki
Trochę fotek od nas i do zobaczenia za rok
P.S. Czester cały czas krzyczałeś żeby odłożyć aparat i chwycić za kieliszek a pierwszy się upominasz o fotki
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Fajne fotki Zgubek jak możesz to przygotuj paczkę z nimi, podam Ci namiary na ftp i wrzuci się je do galerii klubowej Na zlocie nie byłem ale sądząc po fotach pogoda jak zawsze dopisała
Ps. Podziękowania dla Ani i Marcina za organizacje zlotu a Mehesowi za gadżety
Ps2. Czy Porszakowi udało się dowieźć fanty dla Ani?
Ps. Podziękowania dla Ani i Marcina za organizacje zlotu a Mehesowi za gadżety
Ps2. Czy Porszakowi udało się dowieźć fanty dla Ani?
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Tak pogoda super i oczywiście nie zabrakło rowerków wodnych na koniec zlotu
Wszystkim wielkie dzięki
Wszystkim wielkie dzięki
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Hayabusa
- Swój
- Imię: Maciek
- Kontakt:
- Konik
- Moderatorzy
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
My juz tez w domku:) Dziękuje Wam za zlocik W końcu Corsą wpadłem Miło było sie z Wami śmiac i piweczka chlać. Do następnego
P.S. dziękujemy Ani i Marcinowi za organizacje.
P.S. dziękujemy Ani i Marcinowi za organizacje.
- mr_luke
- Nowy
- Imię: Łukasz
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Dotarłem, gdzieś z godzinkę temu Było mi niezmiernie miło poznać Was, wspólnie gawędzić, pić i rowerować się po zalewie.
Zgubek, fajne fotki. Tylko tyle tego ? Cykałeś jak najęty
A na koniec jeszcze wielkie podziękowania dla Marcina i Ani za organizację i Mehesowi za wszystkie (rewelacyjne) gadżety Oby wcześniej jak do przyszłego roku, już się nie moge doczekać xd
ps. Dzięki czester za przygarnięcie do pokoju
Zgubek, fajne fotki. Tylko tyle tego ? Cykałeś jak najęty
A na koniec jeszcze wielkie podziękowania dla Marcina i Ani za organizację i Mehesowi za wszystkie (rewelacyjne) gadżety Oby wcześniej jak do przyszłego roku, już się nie moge doczekać xd
ps. Dzięki czester za przygarnięcie do pokoju
Corsa - sold
- many
- Świeżak
- Imię: Many
Serdecznie dziekuję organizatorom za przygotowanie zlotu, fajnie było Was poznać Szkoda tylko, że tak szybko minęło. Poznałem dużo naprawdę fajnych ludzi tak samo zakręconych na punkcie corsy
A teraz kolejne odliczanie do nastepnego zlotu, czyli jeszcze tylko około 365 dni
Mam nadzieję, że z ekipa małopolska spotkamy się jeszcże nie raz na spotach regionalnych
A teraz kolejne odliczanie do nastepnego zlotu, czyli jeszcze tylko około 365 dni
Mam nadzieję, że z ekipa małopolska spotkamy się jeszcże nie raz na spotach regionalnych
- Zynio
- Swój
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
- Kontakt:
Hej już dotarłem do domu chciałbym podziękować za cały zlot było extra nie zabrakło niczego, Ani chciałbym podziękować za organizacje była extra oczywiście nie zapomnimy o magicznych cyfrach 1,36-1,17- 1,23 a Mechesowi za gadziety, ja ze swojej strony chciałbym podziękować za dobre słowo i za trzecie miejsce
- Wydra9
- Użytkownik Premium
- Imię: Rafał
- Model auta: Corsa B
- Silnik: C20NE
- Podziękował;: 10 razy
Melduje ze i my z paulinka dotarlśmy cali do domu po drodze zahaczyliśmy jeszcze jasna gore a później jeszcze na cargo warszawa wie o co chodzi bardzo żałuje ze nie udało mi się dotrzeć na tor i sprawdzić się pierwszy raz na torze... Kostek szkoda tej rozpórki...
Ps szkoda ze była taka atmosfera między klubowa wg mnie powinno to wyglądać inaczej w końcu był to zlot łączony. Pozdrowienia
Ps szkoda ze była taka atmosfera między klubowa wg mnie powinno to wyglądać inaczej w końcu był to zlot łączony. Pozdrowienia
- STELMI
- Moderatorzy
- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
- Kontakt:
-
- Świeżak
- Imię: Meff
Tłumik odpadł parę kilometrów od toru i zamocowali go tym sznurem przez kabinę do zagłówka fotela pasażera.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
No właśnie doszły mnie słuchy, że integracja klubowa nie zdała egzaminu ... podobnież nie było żadnej osoby koordynującej ze strony corsa-a ...Wydra9 pisze:Ps szkoda ze była taka atmosfera między klubowa wg mnie powinno to wyglądać inaczej w końcu był to zlot łączony.
Ps. jeśli ktoś ma jeszcze jakieś foty ze zlotu to proszę o kontakt na priv.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
Już się nie mogę doczekać kolejnego zlotu. Było super. Pomijając te przykre incydenty. To co złe szybko się zapomina a w pamięci zostaną nam tylko miłe chwilę.
Wiadomo nie dogodzi się wszystkim, ale szkoda że tylko po pijanemu byli na tyle odważni by wylewać swe żale.
Czekam z niecierpliwością na foty.
Mam nadzieję że breloczek Ci się podoba.
Wiadomo nie dogodzi się wszystkim, ale szkoda że tylko po pijanemu byli na tyle odważni by wylewać swe żale.
Czekam z niecierpliwością na foty.
Tak nareszcie je mam-=m&m=- pisze: Ps2. Czy Porszakowi udało się dowieźć fanty dla Ani?
Mam nadzieję że breloczek Ci się podoba.
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
-
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
przyciąga czekam na przelew za lakierowanie drzwi , które wgniotłaś mi na powitanie kolanem , i pozdrawiam pana z RS
auto gwizda , szkoda ,że kierowca piz.a , TOR zaiste świetny , w przyszłym roku wypożyczymy traktor i sadzimy ziemniaki
a gnoja który wgniótł błotnik w mojej i urwał lustro w Otwinowej pozdrawiam wyjątkowo serdecznie i dziekuję za piękne tłuste odciski paluchów
auto gwizda , szkoda ,że kierowca piz.a , TOR zaiste świetny , w przyszłym roku wypożyczymy traktor i sadzimy ziemniaki
a gnoja który wgniótł błotnik w mojej i urwał lustro w Otwinowej pozdrawiam wyjątkowo serdecznie i dziekuję za piękne tłuste odciski paluchów
- Konik
- Moderatorzy
- Kontakt:
Szymi a moze przełóż błotnik z tej CA co chłopaki upalali w 3 , Co do Pana z RS... o H*J Ci chodzi? Co Ci takiego zrobił? To ze przyjechał RS? Wez przestań i ogarnij. Przecierz sam przyjechałes traktorem to czemu w tym roku nie posadziłeś?
Moze to ktoś z Waszych. Skoro sie tak kręciliście o 4 w nocy koło aut pod znacznym wpływem %. Pomijam juz fakt iż nie macie szacunku do innych klubowiczów którzy chcą spać poprzez Wasze "ne ne ne ne" sie nie dało. Nie powiem bo nieliczni z waszego forum naprawde sie potrafili zachowac.
Moze to ktoś z Waszych. Skoro sie tak kręciliście o 4 w nocy koło aut pod znacznym wpływem %. Pomijam juz fakt iż nie macie szacunku do innych klubowiczów którzy chcą spać poprzez Wasze "ne ne ne ne" sie nie dało. Nie powiem bo nieliczni z waszego forum naprawde sie potrafili zachowac.
Ostatnio zmieniony 6 sie 2012, o 17:04 przez Konik, łącznie zmieniany 1 raz.
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
obstawiam że rachunek by przekroczył wartość furyzgubek pisze:szymi870 pisze:przyciąga czekam na przelew za lakierowanie drzwi , które wgniotłaś mi na powitanie kolanem
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- Fiszer
- Świeżak
- po pierwsze lusterko i błotnik zdażyły się drugiej nocy, gdyż na torze wszystko było w porządku (nie mówie o wgniecionych drzwiach), więc było to drugiej nocy, gdzie nikt z naszych do samochodów się nie zbliżał.KonikGSI pisze:Skoro się tak kręciliście o 4 w nocy koło aut pod znacznym wpływem %. Pomijam już fakt iż nie macie szacunku do innych klubowiczów którzy chcą spać poprzez Wasze "ne ne ne ne" sie nie dało
-po drugie skoro się nie dało spać to czemu 7 osób miało problem ze zdobyciem kluczy do domków i musiało spać w samochodach, co nam daje teoretycznie zwrot kosztów jednej nocy dla 7 osób.teoretycznie bo wiadome jest że pieniędzy i tak sięnie doprosimy, a gdyby nie panowie którzy na nas czekali i przywitali głośnym nenenene to byśmy dobijali się do każdego domku po koleji, (a komentarz organizacji "przyjechali w 7 osób po czwartej i liczyli że kluczę dostaną, no szkoda żebyśmy jeszcze za nimi biegali" poprostu mnie zmiażdzył. niestety słyszy się takie rzeczy mając pokój obok organizatora ..
niestety organizator naszej strony YAQB dał ciała, poinformował nas o tym że nie jedzie na 3 godziny przed wyjazdem na zlot, więc i tu dużo winy leży-=m&m=- pisze:No właśnie doszły mnie słuchy, że integracja klubowa nie zdała egzaminu ... podobnież nie było żadnej osoby koordynującej ze strony corsa-a ...Wydra9 pisze:Ps szkoda ze była taka atmosfera między klubowa wg mnie powinno to wyglądać inaczej w końcu był to zlot łączony.
niestety na opłąconego w koszta grila nie zostaliśmy wliczeni, albo nikt nas na niego nie zaprosił, dlatego poszliśmy swoją ekipą pići bawić się osobno.