darx1204 pisze:Po co mi 350PS ktore rozlatuja sie po naru tys. km jak mam 45 ktore mnie zawiezie na drugi koniec Polski;)
A co byś powiedział o 300 tuningowych patatajach, które spokojnie dojechały, ba co tam drugi koniec Polski, do Anglii. Właśnie dzisiaj dostałem info, ze z palcem w przysłowiowej dupie objechały na kołach dwie ćwiartki w ubiegły weekend i bez awarii wróciły do domu. A sprawa wyglada tak od w sumie ponad dwóch lat. No i jak wyprzedzasz to bez kostuchy za plecami.
Szkoda markosowego projektu, bo pomimo iż kaprysna była to fura to jednak fajna. Uważam, ze gdyby nie paproctwo, które gdzies się tam wkradło, nazywane przez markosa pechem to auto mogłoby jeszcze długo radoche dawać.
Ja wolałem sprzedac w całości, żeby ktos inny miał też troche frajdy, markos na czesci - akurat nie popieram tego drugiego, ale co kto lubi i uważa za stosowne, ale 45KM...sorry, to tak jakby tu do porówania malucha postawić. Waga do Corsy przez pół, moc tez przez pół - no przeciez prawie na to samo wychodzi.