Mistrzu... Rozwiercać silnik to Ty se możesz jak masz pierdylion srylionow złotówek i przez reszte swojego życia będziesz wydawal cała kasę po to by zyskiwać 1 km za 1000 zł
Silnik się rozwierca jak masz z góry jakiś plan na motorownię i to co chcesz z niej wydusic/osiagnąc...
Jak Ci mało to po chu* wielki kupujesz ten silnik... Uzbieraj kolejne 3-4 tys. zlotych i wsadz se 20let pod maske i bedziesz mial z bani...
Apetyt powinno Ci zaspokoic na dluzszy czas...
Patrzac na to co piszesz i o jakich rzeczach rozmyslasz to widze goscia, ktory naogladal sie filmikow na YT, naczytal sie pierdyliona rzeczy na internecie i będzie killowal Golfa III 1.8 !!!
STARY proszę Cię... Robić swap żeby byc zajebi**** i killowac Golfa 1.8 ! No porażka...
Sorry ale ja myslac o swapie myslalem typowo o osiagach... Osiagach wedle moich oczekiwac i to co bede mogl robic z tym autem przy wadze 900 kg...
ALE GOLF III jest twoim priorytetem ?
To po chu* wielki CI ten swap... Kup se jakis kolektor, przetnij go, przyklej mu turbo, dmuchnij w swoje 12nz ile wlezie i rozdupisz tego golfa na lopatki... A potem sam se bedziesz mogl na spokojnie szukac silnika
Ja na prawdę czasami sie zastanawiam na ile roznych sposobow mozna postrzegac tuning, swapy i dazenie do uzyskania jak najlepszych efektow...
Kurna zrozumialbym, że chcesz na kreski stawac kiedys, albo chcesz nauczyc sie mechaniki, dazysz do tego by kiedys mieć V pod maska...
Ale GS'ka i golf 1.8 kolegow mnie pobily...