Przecierające się przewody centralnego zamka
-
dnn
- Świeżak
- Imię: Damian
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
Przecierające się przewody centralnego zamka
Witam. Mój problem polega na tym, że w drzwiach kierowcy przeciera mi się ciągle kabel od centralnego zamka. Podczas zamykania lub otwierania drzwi kabel trze o ostrą krawędź prowadnicy szyby i w efekcie po niedługim czasie się przerywa prowadząc do niesprawności centralnego. Po przylutowaniu nowego kabla przez ok. tydzień jest dobrze, po tym czasie kabel znów zostaje przerwany. Tutaj mam właśnie pytanie, czy ktoś wie czym to zabezpieczyć, czy włożyć to w jakiś peszel czy jest może coś innego co mnie uchroni od ciągłego rozbierania boczków.. 
- mehes
- Moderator Leader

- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Re: Przecierające się przewody centralnego zamka
Pewno źle masz poprowadzony ów przewód.
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
dnn
- Świeżak
- Imię: Damian
- Otrzymał podziękowań: 0
No właśnie w drzwiach pasażera mam poprowadzone tak samo przewody i wszystko działa jak talala.. Tylko w tych drzwiach pojawił się problem. Więc czym to zabezpieczyć?
- mehes
- Moderator Leader

- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Możesz owinąć izolacją bawełnianą następnie włóż w peszel
Zrób foto
Zrób foto
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Pomogłem postaw +