problem z c20xe
problem z c20xe
panowie mam problem z silnikiem c20xe a mianowicie do 3 tys. auto nie jedzie szarpie przygasa jakby paliwa brakowało (w baku jest
)powyzez 3 tys. jedzie w miare normalnie choc tez niema pelnej mocy bledu mi zadnego nie pokazuje jak wymienilem przeplywke to na chwile ustalo ale mam juz 4 przeplywomierz i dalej to samo przejzalem kable weze itp i wszystko w miare dobrze wyglada prosze o jakies rady bo ruszanie z 3 tys jest troche uciazliwe zwlaszcza przy moi wydechu 
w oczekiwaniu na" let-a"
-
czerwo
- Swój
- Imię: Robert
- Podziękował;: 19 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Re: problem z c20xe
spyrol pisze:panowie mam problem z silnikiem c20xe a mianowicie do 3 tys. auto nie jedzie szarpie przygasa jakby paliwa brakowało (w baku jest)powyzez 3 tys. jedzie w miare normalnie choc tez niema pelnej mocy bledu mi zadnego nie pokazuje jak wymienilem przeplywke to na chwile ustalo ale mam juz 4 przeplywomierz i dalej to samo przejzalem kable weze itp i wszystko w miare dobrze wyglada prosze o jakies rady bo ruszanie z 3 tys jest troche uciazliwe zwlaszcza przy moi wydechu
Sprawdź ciśnienie na listwie, wtryski i pompę paliwa, może któreś z nich nie domaga.!rafi pisze:Błędów żadnych na kompie nie ma
-
yosh
- Nowy
- Imię: yosh
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Słuszna uwaga, ja zaczął bym właśnie od pomiaru ciśnienia, uszkodzony regulator paliwa na listwie też może powodować podobne objawy.czerwo pisze:Sprawdź ciśnienie na listwie
- wolga85
- Weteran
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 22 razy
Ja w takim wypadku zaczynam od podłączenia do laptopa i przejazdu z opcja live data. Jak coś to jestem z okolic Gdowa.
6 do 100 czy 6 na 100. Oto jest pytanie