Witam. Szukam pomocy, poniewaz bardzo piszczy mi pasek alternatora (pasek nowy). Czy da rade jakos ozywic to kolo pasowe do mojego 1.5 td bo nie moge znalezc takiego, lub moze ktos z was ma takie kolo lub wie co mozna zrobic,zeby byly obroty i ladowalo, bo lrotkie dystanse i siada aku;/
Plakiem juz robilem jakby co:P
Kolo alternatora
- mehes
- Moderator Leader

- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Re: Kolo alternatora
Może masz zatarte łożyska alternatora ?
Jaki stan bieżni kół pasowych ?
Jaki stan bieżni kół pasowych ?
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
Karas
- Świeżak
- Imię: Karas
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
jest napewno zużyte, auto sprowadzone półtora roku temu i nic nie robiłem żadnych wymian tych kół a przeleciałem ok 130 tys km czyli napewno zużyte. Czyli pozostaje zawieźć do elektryka?
-
Karczo_27
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Jakoś średnio widzę sens ciągnięcia dalej tego tematu dopóki nie naprawisz usterek o których wiesz. I nie jest to złośliwość z mojej strony tylko jak wiesz że masz coś zajechane/zepsute to się to wymienia, a dopiero później jak nie ma poprawy zakłada temat "co to może być..."
- mehes
- Moderator Leader

- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Może nie same koła, ale jak pisałem łożyskaKaras pisze:jest napewno zużyte, auto sprowadzone półtora roku temu i nic nie robiłem żadnych wymian tych kół a przeleciałem ok 130 tys km czyli napewno zużyte. Czyli pozostaje zawieźć do elektryka?
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Pomogłem postaw +