Kupiłem front GSI do swojej Corsy B x14xe i chciałbym podlączyć halogeny i teraz pytanie co mi potrzeba żeby to działało?? Wiem że potrzebuje na pewno kable, włącznik halogenów i schemat podlaczenia. coś jeszcze mi potrzeba?? oprócz cierpliwości oczywiscie
Podłączenie halogenów CB
- Bartek_gutek
- Nowy
- Imię: Bartek
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Podłączenie halogenów CB
Witam.
Kupiłem front GSI do swojej Corsy B x14xe i chciałbym podlączyć halogeny i teraz pytanie co mi potrzeba żeby to działało?? Wiem że potrzebuje na pewno kable, włącznik halogenów i schemat podlaczenia. coś jeszcze mi potrzeba?? oprócz cierpliwości oczywiscie
- Bartek_gutek
- Nowy
- Kontakt:
- mehes
- Moderator Leader

- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Re: Podłączenie halogenów CB
Bartek_gutek lenistwo
elektryka-f65.html
elektryka-f65.html
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Bartek_gutek
- Nowy
- Kontakt:
A ten przekaźnik ktory mi potrzeba to znajduje sie za włącznikiem przeciwmgielnych?
-
Karczo_27
- Nowy
- Podziękował;: 0
Kolego... przekaźnik jest umieszczony oryginalnie w skrzynce bezpieczników, gniazdo numer 5, zasilany jest z bezpiecznika nr9 (20A). Jeśli nie masz wersji GSi to pewnie nie będziesz miał przewodów ani do bezpiecznika ani do przekaźnika, więc jeśli chcesz mieć tak jak fabryka dała to czeka cię sporo roboty. Miałem gdzieś rozrysowany pinout przełącznika i przekaźnika, jak będe miał czas to zrobię kiedyś ciekawy manual dla początkujących.