Do końca długa droga ... Wszystko jest chęci , czas , motywacja , pomysły ... ale brakuje najważniejszego czyli pieniędzy na wszystko .... ale powoli do przodu idziemy ....Porszak pisze:Szczerze mówiąć, myślałem, ze projekt bedzie koncertem zyczeń, ale robota idzie konkretnie więc tym bardzie trzymam kciuki i czekam na koniec.
Tak i takie kółkaKonikGSI pisze:na tej cornej cc są założone NANKAGNI NS2 ;D
o Chłopie własnie o tym myślałem !! Tylko mi się coś wydaje że ten dyfer to tak jakoś chyba przyklejony jest do zwykłego zderzaka ....
Przegląd mam już zrobionyczester 1 pisze:ten gladki zderzak mi nie podchodzi, a za brak halogenu przegladu nie przejedzie.
co do tej koncowki to pozosaje ci zrobic obejscie wokol zapasu pod autem (podobnie jest zrobiony wydech STEINMETZa do CC) lub go wyciac.
czester 1 pisze: ale co z tym zapasem...?
czester 1 pisze:[ Obrazek ]
zobacz jak pod zderzakiem wystaje dno z zapasu. jak poprowadzisz wydech?, najlepiej bedzie jak go wytniesz.
Chodzi o miejsce na koło zapasowe jak wystaje z pod zderzakaPeter pisze:czester 1 pisze:[ Obrazek ]
zobacz jak pod zderzakiem wystaje dno z zapasu. jak poprowadzisz wydech?, najlepiej bedzie jak go wytniesz.
SylwekDTI pisze:Wszystko jak narazie na plus ale widziałbym przy takich modyfikacjach jeszcze dokładkę irmschera na przód:)