np? obawiam się, ze pod 1.2 za wiele tam nie "podhaczysz"Amoath pisze:... z chęcią podhaczyłbym parę rozwiązań
W ramach ciekawostek dodam, ze litr wiecej palil Civic jak pojechalo sie do Uleza robiac w obie strony 260 po obwodnicy Garwolina i zapie*dalajac pare kolek na miejscuLichacsw pisze:W piątek przyjechałem corsa z PL do UK, jadąc zgodnie z przepisami i utrzymując stałą prędkość 130km\h spalanie jakie wyszło to 9l/100km
GSi będzie założony jak będą progi. Bo jakoś mi bok auta nie pasuje bez progów.master1201 pisze:Czemu nie gsi zderzak ?![]()
Ogolnie
Furka doleciała spoko bez problemów, pozostaje tylko dbać, lać wache i cieszyć się jazdaFifo pisze:To auto jest niezmiennie zajebiste![]()
Licha, dojechałes bezproblemowo? Wszystko gra z furą? Ja nie wiem jakim cudem ani polska, ani niemiecka policja nie ma zastrzeżeń do tego auta, ale tylko się cieszyć.
Kurde, na prawdę wyszedł mi ten samochód
dowod zatrzymali, czy chcieli tylko auto oblukac?Lichacsw pisze:poza zimowymi kołami, pan policjant stwierdził że są za duże
juz nie pamietam, miales (jest) w dowodzie 2.0?Fifo pisze: Licha, dojechałes bezproblemowo? Wszystko gra z furą? Ja nie wiem jakim cudem ani polska, ani niemiecka policja nie ma zastrzeżeń do tego auta, ale tylko się cieszyć.
przeciez w dowodzie nie napisza ci 2.0TLichacsw pisze: W dowodzie jest 2.0 i 150KM muszę to w wakacje zmienić na 2.0T i 292KM i wtedy będzie wszystko cacy.
Na kolach, nie na lawecie. Jak nie gubil srubek, to jezdzil o wlasnych silach.Fifo pisze:Swoja droga komu chcesz mydlic oczy, ze 350-konne auto pod pełnym butem na torze pali niewiele ponad 10l, zeby taka srednia na całości wyszła? No chyba, ze trase na i z Ułeży pokonałes laweta a te km też wliczasz.
Bezapelacyjnie. Jest śliczna.Fifo pisze: Kurde, na prawdę wyszedł mi ten samochód
kamiloooo pisze:9 litrow to rzeczywiscie nie malo, patrzac ze v-ka przy takiej predkosci w corsie pali 6-7 litrow![]()
suma sumarum auto calkiem sympatycznie wyglada
Bo zamiast jeździć Corsa 1.0 zawsze mozna wsadzić V6 i przyoszczedzic na paliwie. To lepsze niz montaz gazu. Spalanie spada a moc rośniepajczaki pisze:kamiloooo pisze:9 litrow to rzeczywiscie nie malo, patrzac ze v-ka przy takiej predkosci w corsie pali 6-7 litrow![]()
skad Ci to wyszlo to nie wiem.. do 120kmh (spokojna jazda) u mnie palila 9l w trasie..
Potwierdzam , u mnie przy prędkościach do 160 kmh corsa mieściła się w 8l na trasiepajczaki pisze:kamiloooo pisze:9 litrow to rzeczywiscie nie malo, patrzac ze v-ka przy takiej predkosci w corsie pali 6-7 litrow![]()
skad Ci to wyszlo to nie wiem.. do 120kmh (spokojna jazda) u mnie palila 9l w trasie..
tak sobie napisalem zeby bylo fajniepajczaki pisze:kamiloooo pisze:9 litrow to rzeczywiscie nie malo, patrzac ze v-ka przy takiej predkosci w corsie pali 6-7 litrow![]()