Jak w temacie, chciałbym zeswapować swoją corsę z 1.2 na 2.0 z vectry a. Jestem zupełnie świeży i stąd moje pytanie czy jest to możliwe, jak z łapami silnika i skrzyni do zmieszczenia tego silnika pod maską
swap X12SZ na C20NE - możliwe?
-
Bialas
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
swap X12SZ na C20NE - możliwe?
Witam!
Jak w temacie, chciałbym zeswapować swoją corsę z 1.2 na 2.0 z vectry a. Jestem zupełnie świeży i stąd moje pytanie czy jest to możliwe, jak z łapami silnika i skrzyni do zmieszczenia tego silnika pod maską
liczę na wyrozumiałość i dobre rady 
- mehes
- Moderator Leader

- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Re: swap X12SZ na C20NE - możliwe?
Najlepsza rada poczytać forum opisanych jest parę projektów
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
Bialas
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: swap X12SZ na C20NE - możliwe?
Poczytałem i poczytam, jak będę miał jakieś dodatkowe pytania to będę pisał w tym temacie
dzięki za radę.