juz mam
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- cyberpooh
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
milej zabawy
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
-
- Nowy
- Kontakt:
hayabusa i drzewa
nikt chyba nie ma zamiaru sie rozwalac na drzewie,
lepiej uważaj jak jezdzisz i nie szalej dopoki nie przejedziesz tych kilku tysiaczkow po których to dopiero nabiera sie pewności
lepiej uważaj jak jezdzisz i nie szalej dopoki nie przejedziesz tych kilku tysiaczkow po których to dopiero nabiera sie pewności
pozdrawiam
Ł.W.
Golf III, 1.4i
Ł.W.
Golf III, 1.4i
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
tarnot: czytalem pare twoich postow i ja juz nie moge poprostu wytrzymac i musze ci powiedziec... nie wiem, moze to taka moda teraz nowa jest... ale ja najzwyczajniej w swiecie nie moge odczytac tego co piszesz :0
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
:0Tarnot pisze:jezdzij dokładnie nie wolno wyprzedzać tylko glupi może rozić po 2 tygodniach fure powiedzenir prawo lewo i pyk w dzewo pamientaj że pasy są bardzo waże i uwarzaj na te zakute pału daj na początek po piskach tak nawieczur bo tak najczesciej jest dużo lasek w poblirzy ciebie pajnej jazdy furom titaj na jakieś fajne dupy TARNOT CTM#6670 :-
? POWODZENIA
c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Nowy
- Kontakt:
juz pisalam w ksiedze gosci
-prosba. NIE PISZCIE ~TAK: "dzieńki za prawdziwom recenzje pozatym" - jakaś ortografia, interpunkcja, wielkie i male litery...ja wiem ze jest teraz moda na nowystyl i tak jest szybciej pisac, ale TEGO SIE NIE DA CZYTAC! Nie chce za bardzo moralizowac, ale i tak wystarczajaco duzo ludzi nie umie się wyslowic ani nie rozumie slowa pisanego:( zamiast pisać "pomurzcie" napiszcie po posty pomozcie. I tak (inteligentna) osoba zrozumie nawet bez ogonkow i kresek. Musialam to napisac, bo obawiam sie ze styl pisania Killera jest podobny do poziomu jego wypowiedzi:(
Moralizator i wogole
Iza
Moralizator i wogole
Iza
CTM #102 błąd_yna