225/35 R19
Wkurwili mnie sakramencko
![Evil or Very Mad :bardzozly:](./images/smilies/diablo.gif)
Nic... Do wiosny daleko, cza szukać...
no to nagana za nieuzupełnianie tematuBear_ pisze:A dzieeeeje się... A co ?![]()
dawaj zdjęcia i nie marudźBear_ pisze:Nie ma kiedyPokaże jak skoncze detailing... A i tak przylezie tu marcos i powie, że mam felgi w dziwnym kolorze i 3 x za duże do tego auta
Inny przyjdzie i powie, że więcej naklejek nie bylo
??
Nie ma zbytnich zmian wizualnych: 19", troszkę popasowane zawieszenie z kołem, detailing, koretka softu, hybrydowy system CR, częściowa ewolucja układu wydechowego, czekam na adaptery pod zaciski 4ro tłoczkowe, zmieniam dokładkę OPC Line II na full OPC... Hmmm... tyle...
bez fotek sie nie liczyBear_ pisze: Nie ma zbytnich zmian wizualnych: 19", troszkę popasowane zawieszenie z kołem, detailing, koretka softu, hybrydowy system CR, częściowa ewolucja układu wydechowego, czekam na adaptery pod zaciski 4ro tłoczkowe, zmieniam dokładkę OPC Line II na full OPC... Hmmm... tyle...
Bear_ pisze:Brewki to mus... Lampy są tak zniszczone od słońca pod nimi, że nie dało sie poliwęglanu uratować po nimi... Wpadnie kasa to zmienie lampy, ale by znaleść igielki to trzeba mieć te 1500-2000 zł a jak by nie było na razie świecą[/url]