nie idzie - teraz bez sarkazmuRoman515 pisze:Nie po prostu chciałbym jak najwięcej szczerych wypowiedzi,czy projekt idzie w dobrą stronę
Opel Corsa 1.2 Green Frog
- STELMI
- Moderatorzy
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
- Kontakt:
Re: Opel Corsa 1.2 Green Frog
- koziolek
- Nowy
- Imię: Dawid
- Otrzymał podziękowań: 0
jak jeszcze Ci sie uda to oddaj te lampy tam gdzie je kupiłeś i kup sobie tak jak mówi Olek ciemne MHW, wtedy nie będzie wioski... nawet teraz w dziale giełda są na sprzedaż w dobrej cenie.
te Ledy z przodu też słabo wyglądają
te Ledy z przodu też słabo wyglądają
Moja Corsa -->corsa-b-by-koziolek-t70960.html
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Tak się składa, że dalej posiadam ori tylne Irmschery z mojej CB... Oddam w przyzwoitych pieniązkach bo muszę zwolnić miejsce na półce na inne graty
-
- Świeżak
- Imię: mariusz
foto??Bear_ pisze:Tak się składa, że dalej posiadam ori tylne Irmschery z mojej CB... Oddam w przyzwoitych pieniązkach bo muszę zwolnić miejsce na półce na inne graty
206 s16
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
-
- Świeżak
- Imię: Roman
Prosiłbym również o foto lampBear_ pisze:Tak się składa, że dalej posiadam ori tylne Irmschery z mojej CB... Oddam w przyzwoitych pieniązkach bo muszę zwolnić miejsce na półce na inne graty
- !rafi
- Nowy
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Z tymi lampami, zdecydowanie nie idzie.Roman515 pisze:Nie po prostu chciałbym jak najwięcej szczerych wypowiedzi,czy projekt idzie w dobrą stronę
- Mat
- Nowy
- Kontakt:
Skoro każdy może się wypowiedzieć to zrobię to i ja, lampy tylne...za chol.....e nie pasują do żadnego elementu z auta, w ogóle te lampy nie pasują do corsy b, no chyba że jakiś demo car z dużą ilością szpachli i chromu Kolor bębnów i zacisków...pasowałby gdyby były na nich jeszcze napisy Brembo i co najmniej 200KM pod maską. Zerwij/zniszcz te czerwone paski na felgach bo imo to już totalna wieś, do czego to ma pasować ? co podkreślać? jeśli ma mieć związek z hamulcami to proponuje jeszcze lusterka i zderzaki na czerwono, w sumie leży gdzieś u mnie w garażu czerwony tył od Gsi heheh Ledy do jazdy dziennej które kojarzą mi się z przerdzewiałymi E36, oraz rzeczami które wyglądają jak gów.....o i świecą tak samo. Chcesz mieć światełka na zderzaku to zamontuj sobie front od Gsi i będziesz miał porządne lampiony ! Aaaaa i wyprostuj ten metalowy siurek na końcu by szedł w poziomie a nie wyglądał jak styrany fajfus kolesia który całą noc spędził w agencji :d restrukturyzacji rynku rolnego hehehehe
-
- Świeżak
Witam wszystkich ponownie
Mam zamiar pozmieniać w nim praktycznie wszystko jak tylko będę miał pieniądze to zakupię gwintowane zawieszenie oraz zderzak od GSI.Mam również zamiar kupić inne lampy no te kupiłem w okazyjnej cenie od znajomego i tak zostały,niektórym moim znajomym się podobają Mam zamiar również kupić inne alufelgi.Wszystko po kolei mam zamiar zamienić i wystylizować na GERMAN STYLE.Oczywiście jak tylko coś zmienię dam znać na forum.
Mam zamiar pozmieniać w nim praktycznie wszystko jak tylko będę miał pieniądze to zakupię gwintowane zawieszenie oraz zderzak od GSI.Mam również zamiar kupić inne lampy no te kupiłem w okazyjnej cenie od znajomego i tak zostały,niektórym moim znajomym się podobają Mam zamiar również kupić inne alufelgi.Wszystko po kolei mam zamiar zamienić i wystylizować na GERMAN STYLE.Oczywiście jak tylko coś zmienię dam znać na forum.
-
- Świeżak
Witam ponownie
Troszkę aktualizacji:
Corsinka doczekała się sportowego zawieszenia firmy MTS Technik.Obniżenie 6cm przód 4cm Tył
Kolejne plany na przyszlość:
-Sportowy tłumik
-alufelgi z rantem 14" lub 15"
-Wyprawki tam gdzie trzeba
-Polerka samochodu
Opcjonalnie:
- bad look
- pokrowce na siedzenia skórzane jasny beż
Troszkę aktualizacji:
Corsinka doczekała się sportowego zawieszenia firmy MTS Technik.Obniżenie 6cm przód 4cm Tył
Kolejne plany na przyszlość:
-Sportowy tłumik
-alufelgi z rantem 14" lub 15"
-Wyprawki tam gdzie trzeba
-Polerka samochodu
Opcjonalnie:
- bad look
- pokrowce na siedzenia skórzane jasny beż
- koziolek
- Nowy
- Imię: Dawid
ten tył wysoko stoi...
jak zmieniasz felgi to lepiej 15 bo 14 będą słabo wyglądały, no chyba że opona będzie naleśnik + większa gleba
i daj sobie spokój z bad lookiem, rzadko która corsa dobrze z nim wygląda
jak zmieniasz felgi to lepiej 15 bo 14 będą słabo wyglądały, no chyba że opona będzie naleśnik + większa gleba
i daj sobie spokój z bad lookiem, rzadko która corsa dobrze z nim wygląda
Moja Corsa -->corsa-b-by-koziolek-t70960.html
- bertmotorsport
- Świeżak
Jak wrażenia z jazdy na zawiasie MTS? Chcę kupić do swojej Corsy sprężyny tej firmy.
-
- Świeżak
W tej chwili mam mały kryzys bo straciłem pracę i nowej poszukuję założyłem więc felgi 13" te co miałem w garażu
Co do zawieszenie MTS o wiele lepiej jeździ się na nim w zakrętach nawet przy szybszych prędkościach i daje dużo frajdy Jest sztywniejsze od oryginalnych amortyzatorów oraz nie buja nią jak łajbą na morzu przy zakrętach
Na razie corsinka wygląda jak wyżej.Jak znajdę kolejną pracę dalszy ciąg zmian.Pozdrawiam
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
a przy tej glebie to lusterkami Ci sie nie podpiera w tych szybkich zakrętach?
-
- Świeżak
? NiePorszak pisze:a przy tej glebie to lusterkami Ci sie nie podpiera w tych szybkich zakrętach?
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
-
- Świeżak
Witam ponownie odświeżę trochę temat
Corsa odkąd ją zakupiłem przeszła sporo modów.Chciałbym przedstawić foto jak wyglądała w poszczególnych etapach gdy ją zakupiłem.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Corsa odkąd ją zakupiłem przeszła sporo modów.Chciałbym przedstawić foto jak wyglądała w poszczególnych etapach gdy ją zakupiłem.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
- CorsaCG
- Nowy
- Imię: Michał
Siemka
Pozytywne autko, w tak bardzo lubianym i posiadanym przez mnie kolorze :p
Pozytywne autko, w tak bardzo lubianym i posiadanym przez mnie kolorze :p