nie dziala wentylator corsa 1.4
-
artur170975
- Bez listowiec ;-)
- Imię: artur
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
nie dziala wentylator corsa 1.4
Kupiłem corse b 1.4 i niestety kilka rzeczy nie działa z wiekszoscia sobie poradziłem ale mam problem z wentylatorem ktory sie nie wlacza jak jade to wszystko ok ale na postoju temperatura rosnie do 100 st.Zamówilem czujnik tem.ale nie wiem gdzie jest i jak sie go wymienia.Prosze o pomoc

- mehes
- Moderator Leader

- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Re: nie dziala wentylator corsa 1.4
Też witamy
Czujnik znajduje się w chłodnicy.
Czujnik znajduje się w chłodnicy.
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
Testarossaxxx
- Świeżak
- Imię: Patryk
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
przyłączam się do wypowiedzi
czujnik temp to ten i wyłącznie 3 pinowy nad tym czujnikiem 2 pinowym, ale uważaj będzie płynn leciał jak odkręcisz
chociaż... i tak musisz zdemontowac chlodnice zeby sie tam dostac tez to mialem 
- mehes
- Moderator Leader

- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
nie potrzeba demontować chłodnicyTestarossaxxx pisze: chociaż... i tak musisz zdemontowac chlodnice zeby sie tam dostac tez to mialem
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Pomogłem postaw +