Auto ma cały wydech z kwasówki fi 65 mm ... Sportowy katalizator , sportowy środkowy wydech i końcowy z Firmy MG motorsport , przepustnice była zamontowana ale stwierdziłem że narazie na ten silnik nic ona nie daje i jest nie potrzebna a wydech ładnie chodzi więć jej nawet nie montowałem ... Wydech kupiłem od Czestera z racji tej że jego wydech pasował idealnie do moje Borsy .... A jak usiadłem z kartką i zacząłem liczyć to stwierdziłem że bardziej się opłaca kupić już gotowy i nie muszę czekać ... Kupiłem także w ASO nową belkę tylnego zawieszenia z gumami pod amortyzatory i sprężyny bo była okazja za śmieszne pieniądze kupić ... Nowy hamulec ręczny ... Co do foteli to na razie włożyłem fotele z Subaru Imprezy GT , gdyż są dużo wygodniejsze od seryjnych ... A na Recaro Rc po prostu teraz nie stać mnie bo musiałem skończyć inne inwestycje ... A ze starych foteli zrobię sobie kanapę na warsztat , żeby czasem można było sobie usiąść ...I przyciemniłem wszystkie szyby folią średnio-ciemną .... No i prawie cały środek został wytłumiany matami dźwiękochłonnymi tzn Drzwi L+P , dach , podłoga , jeszcze muszę dokończyć wnęki nad nadkolami tylnymi i wnękę zapasu i będzie wszystko ... Ogólnie auto zewnątrz poskładane .... Jutro przy aktualizacji wrzucę Fotki co i jak z prac