Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tuning Corsy - To forum ma na celu prezentację Waszych projektów, modyfikacji i tego wszystkiego co zrobiliście przy swoich Corsach aby poprawić fabrykę.
wiadomo że super jeszcze nikt chyba nie przytarł sierpów od zewnątrz felgą mając opone pod nim, moge sobie pozwolić na 2 samochody więc w tym moge robić rzeczy niedostępne dla innych zwykłych aut które muszą jeździć, ma być przejebanie i tak też będzie, do kompletu za niedługo wpadnie mocny motor i solidnie zrobione wnętrze + jeszcze mocniejsze audio
No MAXIMO choc dla mnie bardziej Dariusz;D czekam z niecierpliwością na zmiane wnętrza;) bo i u mnie sie przy okazji zmieni:D a co do swapa to jak byś miał jakies pytania/problemy to dobrze wiesz, że stoję otwarty na takie sprawy:) I WCIEPUJ CYGANY!
Ja przy 14" zapierdalam V6 to on na 15" czy 16" tym bardziej da rade;)
Tak do wyobrazenia sobie to jak połozę paczke fajek na równej asfaltowej drodze oczywiscie tak zeby była połozona jak najniżej. Dokładka przejdzie nad nią ale miską, skrzynią i wydechem już niestety o nią wadze
Oczywiscie, ze wszystkie samochody, ktore sa skrzywdzone lezeniem na ziemi i zawiasem bez skoku jezdza wszedzie, szybko i bezproblemowo Kocham to tlumaczenie, a potem ogladam klipy z tych super eventow i widze jak debil jeden z drugim podkladaja deski, zeby wjechac na cos, czego normalni ludzie nawet nie widza, nie mowiac juz o traktowaniu tego jako przeszkody
Ja tam się nie wtrącam ... jego samochód , jego pieniądze , nie mój problem ...
Tylko mam nadzieje że jak będziesz jeździł to masz jakiś plan na wzmocnienie karoserii ??? żeby się nie rozeszła od naprężeń... Bo nie raz słyszałem "Na gwincie w moim aucie buda się rozchodzi "
Marcos albo ty zapomniałeś jak wygląda podwozie corsy albo może nie patrzałeś tam nigdy tam jest placu a placu więc spas na 15 to żadne problem, co sie ma dotrzeć to sie dotarło, na 16 bedzie masa miejsca zeby wszystko sobie pracowało tak jak ja tego chce
Z budą jest takie samo gadanie jak z rollbarem, oj nie masz atestu napewno jebniesz dacha i roll wbije ci sie w głowe na 200 %
Jak w zakręt 90 stopni wjedziesz z predkoscią 60km/h to jestes dobry chyba że jest na tyle szeroki ze zrobisz sobie odpowiedni łuk... Poniosło Cie chyba troche.
Ja mam problemy zeby gdziekolwiek wjechac ale jakoś daje rade;) Na tyle dobre tu są drogi że jadąć na spota na Rybnik czy Tychy czy gdziekolwiek daje rade:) wiadomo trzeba uważać ale jest gdzie przypierdo*ić:)