Witam jestem Arek od niedawna jestem posiadaczem niebieskiej 5 drzwiowej Corsy
silnik to 1.4 (60km)
zawieszenie obniżone i usztywnione
reszta to wszystko standard
Na samym początku moich zamian wyglądała następująco :
potem postanowiłem zacząć nią trochę modyfikować dokupiłem alufelgi 14 oraz pomalowałem maskę na czarny mat wiec wygląda następująco :
obecnie jestem na etapie przyciemnia tylnych szyb oraz zmianie przednich świateł jak tylko to zrobię to wrzucę fotke
Corsa 1.4 by młody_Racka
-
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Arek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- marek-rz
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Re: Corsa 1.4 by młody_Racka
Widzę że już nie jestem tu sam z Raciborza, oprócz lamp masz jeszcze jakieś plany? Może swap? Jak wystarczyło by ci 100 koni to mam coś takiego
-
- Bez listowiec ;-)
wiesz poza lampami i szybami narazie chyba nic bynajmniej w obecnie nie mam pomysłu co dalej a co do swapa wiesz niedawno władowałem tu taj podtlenek LPG i narazie musi mi sie zwrócić instalacja
-
- Świeżak
- Imię: Kacper
Co do modów bym sie bardziej postarał niewiem co widzisz w tej czarnej masce, a koła to najpewniej chiński zamiennik. Ładna baza ale bym nie gwałcił szyb smołą przy tym kolorze. Jeszcze kwestia oznaczeń na drzwiach,będziesz coś z tym robił czy planujesz zakup listew bocznych bo widze ze ich brakuje. Tak czy inaczej życze ci dobrych modów
-
- Bez listowiec ;-)
Jak na razie nie mam więcej pomysłu co by tu zrobić jutro mają mi przyjść nowe lampy do przodu wiec bede je montował . Co do maski to będę z nią robił
coś dopiero na wiosnę na początku października miałem nią mała stłuczkę i blacharz nie zdążył mi pomalować dobrze maski
po przyciemnieniu szyb wygląda tak :
coś dopiero na wiosnę na początku października miałem nią mała stłuczkę i blacharz nie zdążył mi pomalować dobrze maski
po przyciemnieniu szyb wygląda tak :
-
- Bez listowiec ;-)