Witam serdecznie. Mieszkam w Poznaniu. Posiadam Corsę B 1.5TD 2000r. Z zawodu jestem elektromechanikiem samochodowym. Posiadam własny warsztat. Co do mojego auta to mam do niego duży sentyment i jeżdżę nim mimo że mógłbym sobie teoretycznie kupić droższe auto. Moim celem jest by Corsa zawsze była w idealnym stanie i ciągle ulepszać w niej wszystko co tylko możliwe

Kupiłem ją 2 lata temu za zachodnią granicą od pierwszego właściciela. Była to wersja VIVA bez jakiegokolwiek wyposażenia. Na dzień dzisiejszy posiada centralny zamek, elektryczne szyby, elektryczne i grzane lusterka, przednie hamulce od GSI, na lato komplet 16" alu a na zimę 15" alu. Podniosłem też troszkę moc silnika (tylko dawką na pompie - nie chce za bardzo wysilać silnika). Jestem też na dobrej drodze do założenia klimatyzacji.
Jeśli o mnie chodzi to chętnie pomogę każdemu na forum jeśli chodzi o wszelkie kwestie techniczne dotyczące napraw i ulepszeń auta. Zapraszam też wszystkich forumowiczów do ewentualnego odwiedzania mojego warsztatu - z pewnością się dogadamy. Pozdrawiam, Jarek.