Częstochowa poraz drugi 27 lipiec
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Częstochowa poraz drugi 27 lipiec
27 Lipca w rudnikach kolo czestocowy jest kolejny zlot moze by tak przy okazji zrobic spotkanie klubowe
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Koniec lipca, bede wtedy w Kraku i jak na razie żadnych planów, więc do Częstochowy bym także reflektował 

CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
-
- Świeżak
była jedna sportowa corsa i supra z podtlenkiem i duzo innych aut o wyscigach najwięcej dowiesz sie na http://www.tuning.pl ja zajołem 9 miejsce na czerwono w ramce pisze tuning party pl czy coś takiego wejć tam i nastempnie po lewej stronie wejć na wyniki pokaża ci sie kategorie silnikowe bedziesz startował w klasie k6 o ile sie niemyle ogułem było fajnie 

killer
-
- Weteran
- Kontakt:
dobra ja juz sie zapisalem na czestochowe 27 lipca, formularz na stronie tuning.pl
bede startowac w wyscigu na 400m (a co mi tam) i moze w dbDrag'u jezeli takowy bedzie rozgrywany ...
mam nadzieje ze po raz kolejny inni klubowicze mnie nie wystawia do wiatru i tlumnie sie stawia na zlot aby dumnie reprezentowac barwy CTM

mam nadzieje ze po raz kolejny inni klubowicze mnie nie wystawia do wiatru i tlumnie sie stawia na zlot aby dumnie reprezentowac barwy CTM
c20mboT
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
w klasie k4 raczej 
a swoja droga ciekawe jaki mam czas na 400m

a swoja droga ciekawe jaki mam czas na 400m

Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym

STOP Ciotom Drogowym
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
zobaczymy co mi powiedza na przegladzie :0
a zmierzyc sie to mysle jutro np. na wolce
a zmierzyc sie to mysle jutro np. na wolce

STOP Ciotom Drogowym

STOP Ciotom Drogowym
-
- Świeżak
na http://www.tuning .pl macie podane tesz czasy ja miałem 21:43 zajołem 9 miejsce w klasie k4 REN na twoim miejscu niecieszył bym sie tak bardzo bo możesz dostać tak jak ja formułe ktura zajoła pierwsze miejsce w mojej klasie i będziesz miał bardzo w plecy a on powiniwn być także tym razem na starcie go weźmiesz ale potem to sobie powachasz i to bardzo więc nastylko ratują powarzne przerubki silnika niewidoczne gołym okiem dla komisji sprawdzajacej a ja tym razem niewiem czy bede startował bo kupiłem nowe alusy wyższe od popszwdnich i najmniejszom opone którom moge założyć na pszut i jest w rosądnej cenie to 185 50 15" wię będzie muł jak (cenzura) jęździłem jusz kiedyś na takich więc wiem łamie ręce pod krawężniki więc wontpie czy będe się ścigał raczej sie to nieopłaci bo będe miał jeszacze gorszy czas
killer
-
- Weteran
- Kontakt:
ja sie ciesze bo fajnie bedzie dostac w dupe
swoja droga tuning silnika nie dyskwalifikuje cie ani nie przenosi do innej grupy, kompleksowo tuningujac silnik 1.4 8v mozna spokojnie zejsc do 12s do setki i czyms takim spokojnie jezdzic w grupie K4
pytanko 1: na jakich oponach sie scigales?
pytanko 2: ile jest przejazdow?
BTW: ja mam oponki 175/65R14
ale chyba na wyscig zmienie na 165/70R13

pytanko 1: na jakich oponach sie scigales?
pytanko 2: ile jest przejazdow?
BTW: ja mam oponki 175/65R14

c20mboT
-
- Świeżak
- Kontakt:
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
marzyciel

STOP Ciotom Drogowym

STOP Ciotom Drogowym
-
- Świeżak
z typowe mocne trzerubki możesz zostać włączony do specjalnej klasy albo ewentualnie klase wyrzej albo niedopuszczom cie do wyscigu ja ścigałem sie na opionach pszut 165 70 13'' bo rozwaliłem prendzej jedną alume z przodu a tył 195 60 14'' a dzisiaj założyłem nowe alumy i opony 175 55 15'' i 195 50 15'' są zajebiste
killer
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
mozna jezdzic grubo ponizej 12sekund i ciagle nie widac, zeby cos tam bylo zrobione... widac to jest turbine, butle z podtlenkiem a reszta jest dozwolona - przeciez o to chodzi!!! co to ma byc... wyscigi seryjnych samochodow??? im sie ktos wiecej nameczy, czytaj: wiecej kasy wyda na silnik to ma byc przeniesiony do klasy wyzej... zdeka nielogiczne to jest... w przypadku turbo czy podtlenku do zaakceptowania jest przelicznik jakis, ale nic wiecej!!!REN pisze: kompleksowo tuningujac silnik 1.4 8v mozna spokojnie zejsc do 12s do setki i czyms takim spokojnie jezdzic w grupie K4
c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Świeżak
a czy wy wieżycie w latające świnie jak korsa przygotowana do wyścigów miała 17 44 to kombos po przerubkach bendzie miał 12 albo ponirzej :0 to tu mi tranwaj jedzie synu czy zauważyłaś jusz rużnice pomiendzy budowom combo a corsy i opur powietsza jaki ma kombolot widze że nieprubowałeś z niego wyciągmąć wszystkiego najwidoczniej niewiesz że jak kombosem wiedziesz przy 140 za bylejakiego kombika to licznik idzie do gury chodźby w sportowym aucie zresztom co to za przerubka silnika 14 z czym do ludzi pomuślcie jak nie sprzedam kombolota za rok albo troche dłuzej to biore go z mojej firmy i przerabiam totalnie wtedy chce wsadzić silnik 16 16v albo 1.8i z tym można dopiero poszaleć i w tych silnikach mozna coś sensownego zrobić i niebędą asz tak wyżyłowane
killer
-
- Weteran
- Kontakt:
jak bys uwaznie czytal co pisze to bys widzial ze napisalem: "mozna spokojnie zejsc do 12s do setki" a nie na 400ma czy wy wieżycie w latające świnie jak korsa przygotowana do wyścigów miała 17 44 to kombos po przerubkach bendzie miał 12 albo ponirzej to tu mi tranwaj jedzie
tak zdaje sobie sprawe z tego, opory powietrza rosna z kwadratem predkoscisynu czy zauważyłaś jusz rużnice pomiendzy budowom combo a corsy i opur powietsza jaki ma kombolot
wszystko to znaczy co? to ze wyciagnelem swoim 180km/h na autostradzie? ze odcina mnie na poszczegolnych biegach przy predkosciach 45, 80, 120, 140? moze jeszcze czegos nie wyciagnalem?widze że nieprubowałeś z niego wyciągmąć wszystkiego najwidoczniej niewiesz że jak kombosem wiedziesz przy 140 za bylejakiego kombika to licznik idzie do gury
ameryki nie odkryles, ja jestem w trakcie zalatwiania z niemiec silnika C20XE o mocy 150KMfirmy i przerabiam totalnie wtedy chce wsadzić silnik 16 16v albo 1.8i z tym można dopiero poszaleć i w tych silnikach mozna coś sensownego zrobić i niebędą asz tak wyżyłowane
PS. czy wiesz ze istnieje takie cos jak slownik ortograficzny synku? popros tatusia zeby ci kupil bo np to: "gura" to juz mnie totalnie rozwalilo i sie nie tlumacz ze masz dysleksje albo jakies inne gowno bo ja tez mam i jakos bledow nie robie
c20mboT
-
- Świeżak
- Kontakt:
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Ale w sumie to srodek wakacji i nic nikomu nie stoi na przeszkodzie żeby się w Częstochowie zjawić! Ja bede
I proponuje że każdy o ile nie wyjedzie gdzies to niech sie też stawi. Zeysmy mieli najliczniejszą reprezentacje klubową na tym zlocie. Zabierzemy namioty, zrobimy grilla, pifko i te sprawy. Taki nasz klubowy zlot na zlocie w Rudnikach.
No i dobrze by było żeby już większosc jak nie wszyscy mieli do tego czasu lepeczki, bo to b. gustownie wygląda na przedniej szybce taki napisik, a ładnie, jak w rządku się ustawi kilkanascie lub kilkadziesiąt Corsiarek z takim napisikiem
No, ależ się rozmarzyłem. A co z tego wyjdzie to zobaczymy z czasem

No i dobrze by było żeby już większosc jak nie wszyscy mieli do tego czasu lepeczki, bo to b. gustownie wygląda na przedniej szybce taki napisik, a ładnie, jak w rządku się ustawi kilkanascie lub kilkadziesiąt Corsiarek z takim napisikiem

No, ależ się rozmarzyłem. A co z tego wyjdzie to zobaczymy z czasem

CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
-
- Świeżak
- Kontakt:
No panowie zbierac Corsy bo z mojego klubu jest chetnych 11osób moze bedzie z 20 polonezów wiec nie mozecie byc gorsi
Pozdrawiam http://www.fso.ptk.prv.pl

Pozdrawiam http://www.fso.ptk.prv.pl
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
tak jak napisal Ren - uwazniej czytaj!!! zwlaszcza zanim zaczniesz mowic do mnie synu, bo na razie nie jestesmy nawet kolegami...jak bys uwaznie czytal co pisze to bys widzial ze napisalem: "mozna spokojnie zejsc do 12s do setki" a nie na 400m
przychylam sie do wypowiedzi Rena! poziom pisania zaczyna sie robic jak jakosc niektorych tuning'ow ktore widzialem w toruniu, albo z ktorych sie smialismy na tym forum. kumpel ktory notorycznie popelnia bledy mogl sie nauczyc pisac i pracuje w gazecie wyborczej i mysle, ze kazdy to potrafi.PS. czy wiesz ze istnieje takie cos jak slownik ortograficzny synku? popros tatusia zeby ci kupil bo np to: "gura" to juz mnie totalnie rozwalilo i sie nie tlumacz ze masz dysleksje albo jakies inne gowno bo ja tez mam i jakos bledow nie robie
a zeby nie bylo, ze robie sobie osobiste wycieczki to Twoj post i tak nic nie wniosl, bo wszystko co napisales jest oczywiste i kto jak kto ale Ren wie co combo potrafi i jezdzi nim troche, mam wrazenie, ze chcesz nas wszystkich tu pouczac, bo czujesz ze masz najbardziej stuningowane combo(???) - tak ktos kiedys napisal??? ale taka metoda nie bardzo dziala, bo ani Twoje posty, ani combo nie sa naj- naj-... troche samokrytyki i pokory... -tyle ode mnie.
zapraszam do rozmowy - ale w przyjaznej atmosferze. wtedy cos z tego bedzie.
c20rsa, czlowieku meeen!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Czytam te "posty" (pisze w cudzysłowie bo moim zdaniem to forum zawsze było pełne uprzejmych, sympatycznych a co najważniejsze inteligentnych ludzi) i dochodze do wniosku, że niektórzy a raczej "jeden osobnik" wprowadza tu niepotrzene nerwy. Killer - skoro ludzie na forum mówią, że nie mogą Cię rozczytać to chyba nie robią tego na złość tylko po prostu tak jest. Jak byś się trochę zastanowił to byś doszedł do wniosku, że to jest forum klubowe CTM i skoro tu jesteś to powinieneś się dostosować do panujących tu zasad a nie starać się wszystko pozmieniać bo tobie się nie podoba. My jako "Forumowicze CTM'u" bardzo chętnie pogadamy i jesteśmy otwarci na wszelkie konwersacje, ale wszytko na poziomie i z jakimś smakiem. Mam nadzieję, że nie mówie tylko w swoim imieniu ale także w imieniu reszty. Killer postaraj się 

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
- Świeżak
dobra jak chcecie ''rem sprawć sobie w słowniku co to jest dyslekcja nie żebym był złośliwy '' poprostu nie przejmuj sie powiem wam cos dawno dawno temu moja nauczycielka w podstawówce stwierdziła że nauczy mnie ortografi i kazała mi sie uczyć słownika ortograficznego na pamięć lecz kobieta się przeliczyła i sie nieudało i w życiu niedostawałem z dyktanda oceny wyzszej nisz jeden i tak zakończyła sie moja kariera z ortografią a co najlepsze to mature zdałem bes problemu więc żebyście sie niedenerwowali to będe starał sie pisać ''o,, zamiast ''u''albo ''ó'' może być tylko niewie co zrobić z ''h'' ''ch'' jak coś wymyślicie to dajcie znać ok
killer