Corsa D 1,4 (2013) - prezentacja modów

Tutaj umieszczamy opisy aut nie spełniających założeń forum Nasze Projekty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pedro86
Świeżak
Imię: Piotr
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Corsa D 1,4 (2013) - prezentacja modów

Post autor: pedro86 »

Witam.

Jak może pamiętacie była bordowa CORSA C 1,0 (2003), teraz jeżdżę CORSĄ D 1,4 (2013) i już coś w niej podłubałem (chrzanić gwarancję :rtfm: ;) ).

Zaczęło się od tego, że wkurzał mnie znowu:
- brak oświetlenia w schowku
- za niskie oświetlenie bagażnika - przy załadowanym na maksa bagażniku otwarcie go w szczerym polu w nocy równało się z reakcją "nic nie widzę!"

i zmiany wewnątrz auta pochłonęły mnie całkowicie, brnąłem coraz dalej...

Tutaj zapodaje filmik z modów Corsy:

więcej info pod filmikiem. Ustaw max rozdzielczość (480)

Z zewnątrz zmieniłem jedynie kołpaki na, moim zdaniem, najlepiej imitujące alufelgi - już nie raz w półmroku myślałem, że w innych autach podziwiam alusy, a gdy się przyjrzałem, albo gdy auto się zatrzymało, efekt był taki: "o kurde to kołpaki!"

Nic więcej nie ruszam, ponieważ dochodzę do wniosku, że alusami i tak nie zmienię całkowicie charakteru auta i nie ma co się oszukiwać, musiałbym wydać fortunę aby to przypominało coś ekscytującego (np kopia OPC).

W międzyczasie zrobiłem sobie prawko na motocykl (pełne A). I za nieco więcej niż dobre alufelgi + dobre opony mogę zakupić np CBR250. Toż to nawet 125 daje dużo większą frajdę niż trochę odpicowana "puszka".

Przy okazji, test rejestratora samochodowego na motocyklu (podczas robienia kursów :P )
BREWKOM, LEXUS LOOK`OM, KARYKATURALNYM DOKŁADKOM MÓWIĘ STANOWCZE NIE. Toleruję tylko oryginalne zamienniki zderzaków (lub do złudzenia przypominające oryginalne)... z małymi wyjątkami odnośnie Corsy B.
Awatar użytkownika
!rafi
Nowy
Imię: Rafał
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Re: Corsa D 1,4 (2013) - prezentacja modów

Post autor: !rafi »

Tak z ciekawości, jeździsz i podczas jazdy zmienisz oświetlenie zegarów czy jak ?

Druga sprawa to kołpaki :facepalm: to nigdy nie przypomina alusów, no chyba że masz problemy ze wzrokiem :lol: :lol: :lol:

aaaa, jeszcze jedno, zlituj się nad ludźmi i wrzuć kilka fotek, żeby nie tracili 3 minut życia oglądając twoją prezentacje na youtube :/
Dobosh
Świeżak
Imię: Mateusz
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Corsa D 1,4 (2013) - prezentacja modów

Post autor: Dobosh »

Całkowicie nie zmienisz, ale na pewno w bardzo dużym stopniu, bo ładne felga to podstawa ,samochód zupełnie inaczej by się prezentował :smile:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze Auta”