Jedni lubią lifty, inni glebe, a jeszcze inni brak kompromisów...Maćko pisze:Osobiście trochę mnie rażą te negatywy z tyłu, ale ogólnie piękna jest.
Gniecie Kamilu...
Jedni lubią lifty, inni glebe, a jeszcze inni brak kompromisów...Maćko pisze:Osobiście trochę mnie rażą te negatywy z tyłu, ale ogólnie piękna jest.
Celnie!markos pisze:Niczego nie gniecie, bo nadal jest tym samym padłem, tylko ładnie nawoskowanym i pokazanym na mocno obrobionych zdjęciach. Kurna, jeszcze żeby chociaż ten samochód był jakoś mega zadbany i równo złożony, to może byłoby OK, ale nie, lampa wisi, zderzak odpada, to krzywe, tamto krzywe i na deser koła też krzywe Piękności...
fakt to codzienny dupowoz ktory zostal "przypicowany" na szybko na zlot....!markos pisze:Niczego nie gniecie, bo nadal jest tym samym padłem, tylko ładnie nawoskowanym i pokazanym na mocno obrobionych zdjęciach. Kurna, jeszcze żeby chociaż ten samochód był jakoś mega zadbany i równo złożony, to może byłoby OK, ale nie, lampa wisi, zderzak odpada, to krzywe, tamto krzywe i na deser koła też krzywe Piękności...