Klocki Jurid piszczenie
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Klocki Jurid piszczenie
witajcie,
w Marty aucie wymienione zostały klocki i tarcze. Producent to Jurid. Od momentu wymiany zestaw piszczy tak, że wstyd autem jeździć Ten typ tak ma?
w Marty aucie wymienione zostały klocki i tarcze. Producent to Jurid. Od momentu wymiany zestaw piszczy tak, że wstyd autem jeździć Ten typ tak ma?
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- prymasso
- Użytkownik Premium
- Imię: Adrian
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Re: Klocki Jurid piszczenie
Od Ciebie dowiedziałem się, że w ogóle taka firma istnieje Spróbuj zrobić tak jak zawsze doradza Ed z Fanów Czterech Kółek i wetrzyj niewielką ilość smaru miedziowego w klocki (powinno się to robić przed pierwszym montażem) może coś pomoże.
...i zapamiętajcie obywatele i obywatelki: To ja tutaj jestem Pan Sowa i ja wiem lepiej
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Istnieje http://www.jurid-bendix-bremse.de/en/ produkty tej firmy idą na pierwszy montaż
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- STELMI
- Moderatorzy
- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
- Kontakt:
kiedyś nawiercałem tarcze tej firmy i momentalnie popękały i to przez całą tarczę, od tego momentu nie kupię nic z tej firmy. Klocki pewnie też za dobre nie są
- wolga85
- Weteran
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 22 razy
Chroń nas panie od części od marek; Jurid, Topran, febi.
6 do 100 czy 6 na 100. Oto jest pytanie
- krzysztof1985
- Świeżak
- Imię: Krzysztof
- Otrzymał podziękowań: 0
Do cywilnego użytku i dziadkowej jazdy dają radę aczkolwiek za tą kasę wolał bym markową używkę nawet wymagająca toczenia. Jak piszczą to dawaj smar miedziowy między klocek a zaciski, tylko nie smaruj strony ciernej
@STELMI: Na forum nie zalecamy takich idiotycznych pomysłów, szczególnie w tak ważnym miejscu w samochodzie jakim jest układ hamulcowy, który odpowiada za bezpieczeństwo użytkownika.
@STELMI: Na forum nie zalecamy takich idiotycznych pomysłów, szczególnie w tak ważnym miejscu w samochodzie jakim jest układ hamulcowy, który odpowiada za bezpieczeństwo użytkownika.
- STELMI
- Moderatorzy
- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
- Kontakt:
następny kamikazekrzysztof1985 pisze:Do cywilnego użytku i dziadkowej jazdy dają radę aczkolwiek za tą kasę wolał bym markową używkę nawet wymagająca toczenia