I znowu 3-4 osoby się udzielają... Inne szukają nowego forum, reszta szybko kopiuje całe tematy na dyski hahahahaha...
Po co Ci przywileje ? Co nimi chcesz uzyskać ? Prestige ? Dostajesz kolorek, wszyscy wiedzą, że jesteś czlowiekiem, który przyłożył się dla forum... A i tak większość zastanawia się po co jesteś zielony bo nie czyta legenedy na dole forum - bo w końcu nie po to tu przyszli...
"Nie wiedziałem, że są takie opłaty..." - bo czytałeś tylko to co Ci było potrzebne i czego szukałeś
yosh - skumaj jedną zasadniczą rzecz... Tu nie chodzi o "powagę" sytuacji, nie chodzi o stratę forum... Ja tu siedzę już lata, Porszak, kilku innych weteranów jeszcze dłużej...
Jednak tu się rozchodzi o to, że nie ma zainteresowania dwustronnego forum - ludzie tu są by czerpać, ale nie po to by się do tego przykładać...
Popatrzcie sobie w temacie na lata w tył ile było "zielonych" nicków i jak się to kruszyło, kruszyło...
Ja osobiście nie jestem Święty - nie wpłaciłem w tym ani poprzednim roku... Jednak przemiał ludzi i nowych userów na forum jest na tyle wielki, że może to mieć spokojnie ręce i nogi...
Jednak jak to typowy Polaczek - ssać, ssać a jak się wyssie to idziem dalej...
- Była CB C16XE -> C18XE Smallblock 2 - 140 PS, 183 Nm
- Jest Astra H Caravan Z19DTH OPC Line - 205 PS, 411 Nm
PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!