Witam
Czy dokładka zderzaka tylnego w tym stylu jakie zdjęcie podałem jest jeszcze modna czy zaliczana jest do tzw Wieś tuningu.Proszę o przybliżenie tematu.Pozdrawiam
Mam pytanko dla osób które znają się na tuningu współczesnym
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
- Świeżak
- Imię: Roman
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Mam pytanko dla osób które znają się na tuningu współcze
No ja wiem tylko pytam i chcę wiedzieć opinie co kto o takiej dokładce sądzi.Proszę o wypowiedzi.Dziękuję
- gregor9144
- Nowy
- Imię: Gregor
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Moim skromnym zdaniem wygląda to trochę "wieś tańczy, wieś śpiewa". To jest moje zdanie, może innym się podoba ale ja mówię STOP ZDERZAKOM Z KOSMODROMU!
- noriad
- Nowy
- Imię: Krzysiek
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Jak na wszelakie "kosmiczne" dokładki, to ta jest dość zgrabna i spójna stylistycznie...
Było 973 cm3, jest 1389 cm3.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Kupa z włosem jest od niej bardziej atrakcyjna. Taka końcówka wydechu to wisienka na szczycie wspomnianej kompozycji z włosem. Gdyby była zawinięta do góry, to można już mówić o bitej śmietance pod wisienką.Roman515 pisze:No ja wiem tylko pytam i chcę wiedzieć opinie co kto o takiej dokładce sądzi.Proszę o wypowiedzi.Dziękuję
No chyba, że już kupiłeś, to nie bierz tego do siebie i dalej idź w obranym przez siebie kierunku
- kubzik123
- Nowy
- Imię: c20ne+1.8E+graty
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
kazdy robi auto pod siebie. jak ci sie podoba to tak zrob. wydech jest wporzadki. ale zderzak z kratkami zazwyczaj juzteraz ludzie krzywo na to patrza bo kojarzy sie z calibra ale lepsze takie kratki niz 3 metrowy spoler dwie dokladki i jakis dziwne ksztalty wygiete z plastiku.