Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
przyciaga pisze:A podrobione buty addidasa oznaczają chęć zaszpanowania?
Moim zdaniem to niedopuszczalne i zgłosiłam to już Adminowi - niech on się wypowie.
eh, no cóż jeśli administracja nie wyraża zgody to oczywiście dam sobie spokój i będę cierpliwie oczekiwać aż osoby za to odpowiedzialne racza ruszyć coś w temacie
Na wstepie przyznam sie do winy jesli chodzi o kontakt ze mna. morfeo pisal do mnie na poczatku sierpnia. Roznie jest z czasem, ale to nie usprawiedliwienie. nie wiem czy da sie to doczytac w watku, ale ostatnio wysylalem lepki po jednym komplecie. Ja wiem ze moze trudno czasem zrozumiec brak czasu, ale z drugiej strony chyba nie czytacie dokladnie watku dot lepek, jest tam napisane, ze powinno zebrac sie min 5 osob. ja nikomu nie odmawialem tylko tak sobie po jednym komplecie wysylalem.
morfeo jesli nie dzis to jutro sprawdze czy sa lepki dla Ciebie. juz to kiedys sprawdzilem, tle ze nie pamietam co było.
Jesli chcecie byc w zgodzie z regulaminem zbierzcie sie w kilka osob, ja obiecuje ze spreze sie z wysyłka
a sie uparliscie, te zewnetrzne biale 200mm rozeszly sie najszybciej, a bylo ich tez najwiecej ze wszystkich. zostala jedna. bierzecie wewnetrzne czy dorabiamy?
Porszak pisze:a sie uparliscie, te zewnetrzne biale 200mm rozeszly sie najszybciej, a bylo ich tez najwiecej ze wszystkich. zostala jedna. bierzecie wewnetrzne czy dorabiamy?
dorabiamy, oczywiście jeśli nadal chętni są, bo coś widzę ze chętni byli i coś nagle wybyli:-p
Spójrzcie kilka stron wczesniej i zobaczcie jak wygladała lista chetnych, zróbcie to tak samo czytelnie. Badzcie rowniez swiadomi ze zrobienie 20 naklejek nie przelozy sie na taka sama cene jednostkowa jak zrobienie 60 czy 80, tak jak bylo to robione ostatnio.
Siema sorry za spóźnienie co do nalepek, cały czas jestem zainteresowany tak jak pisałem i wspomniał o tym morfeo2000. Przy najbliższej okazji jeśli taka nastąpi proszę abyście wzieli mnie pod uwagę.
Poczekamy na info z drugiego miejsca,
jak będzie za drogo porozmawiam z znajomym w sprawie tych naklejek
[zewnętrzne białe 200mm kilkanaście szt] gdybym miał wzór zapewne zrobiłby mi kilka szt. to za friko :p
Wierzcie lub nie, ale własnie przywieziono mi naklejki. odliczcie sie, zebym wiedzial czy ktoś nie zrezygnował, kto nie wpłacił niech wpłaca. w tym tyg powysyłam.
To co kto chetny na te lepki? czy juz chetni zrobili sobie sami? bo wplat jakos nie widac.
grzesiek podaj mi adres na priv i przypomnij jakie lepki chciales.