Corsa D OPC Black by MattOPC
- MattOPC
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Mateusz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Corsa D OPC Black by MattOPC
Witam wszystkich forumowiczów!
Jako, że dopiero teraz dołączyłem do grona i ja chciałem pokazać swoje auto.
Jest nim Corsa D OPC z 2008 roku w kolorze czarnym z dodatkami neonowego żółtego co daje naprawde fajny efekt autko posiada 18 calowe felgi i dość szerokiego lacia (225), nie powiem bo w połączeniu z niskim zawieszeniem i naszymi kochanymi drogami, wciąż trwa walka o przetrwanie
W corsie także wymieniłem filtr powietrza na sportową wkładkę firmy pipercross, wyciąłem też środkowy tłumik, w zamyśle mam zamienić końcowy na przelotowy oraz w niedługim czasie chce wykonać chip tuning
poniżej kilka zdjęc:
Jako, że dopiero teraz dołączyłem do grona i ja chciałem pokazać swoje auto.
Jest nim Corsa D OPC z 2008 roku w kolorze czarnym z dodatkami neonowego żółtego co daje naprawde fajny efekt autko posiada 18 calowe felgi i dość szerokiego lacia (225), nie powiem bo w połączeniu z niskim zawieszeniem i naszymi kochanymi drogami, wciąż trwa walka o przetrwanie
W corsie także wymieniłem filtr powietrza na sportową wkładkę firmy pipercross, wyciąłem też środkowy tłumik, w zamyśle mam zamienić końcowy na przelotowy oraz w niedługim czasie chce wykonać chip tuning
poniżej kilka zdjęc:
Ostatnio zmieniony 17 lip 2016, o 11:52 przez MattOPC, łącznie zmieniany 2 razy.
- ja37
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Model auta: Astra H GTC
- Silnik: Z20LEH
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
Re: Corsa D OPC Black by MattOPC
Coś źle wkleiłeś obrazków brak.
Jakie to opc?
1,0 150KM?
A może 1,4 180KM?
Jakie to opc?
1,0 150KM?
A może 1,4 180KM?
-
- Nowy
- Imię: Darek
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Fajnie kolory zestawione Jechałem taką znajomego z firmy ale ten 1.6T tak niemrawo się rozpędza. Corsa D troszkę już waży.
- MattOPC
- Bez listowiec ;-)
U mnie osobiście osiągi są równe 7s do 100km/h, jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia . Co do wagi to i tak jest nie najgorzej
- ja37
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Model auta: Astra H GTC
- Silnik: Z20LEH
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
Dobry wynik, tak sądzę.
Ja do setki będę miał chyba podobnie, bo nie umiem dobrze ruszyć, ale od 100 do 200 mógłbyś zmierzyć
Ja do setki będę miał chyba podobnie, bo nie umiem dobrze ruszyć, ale od 100 do 200 mógłbyś zmierzyć
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Całkiem przyjemnoe autko
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
- Nowy
- Imię: Darek
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Te fabryczne wynalazki zawsze tak robią ze nie mają dużo niuta. Z drugiej strony to tylko 1.6. Ciekaw jestem ile to po strojeniu by wyszło i na ile sprężarka pozwoli oraz na jakich gratach to poskładali. Po jednostce C20LET nie spotkałem w oplu już nic uczciwego co latami śmiga. Wszystko pada szybciej niż by człowiek się tego spodziewał. Mimo wszystko życzę i tak bezawaryjności i zadowolenia z jazdyja37 pisze:Dobry wynik, tak sądzę.
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Kontakt:
Mnie również się podoba (jakby nie było w najlepszym kolorze świata).
Czy w takim samochodzie można jeszcze coś przydłubać? Czy już wszystko jest gotowe?
Czy w takim samochodzie można jeszcze coś przydłubać? Czy już wszystko jest gotowe?
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- MattOPC
- Bez listowiec ;-)
Jak dla mnie to zostały już tylko modyfikacje mechaniczne, bo po co ulepszać coś co wyjechało już z fabryki przyzwoite i przyjemne dla oka