Witajcie drodzy forumowicze!
Zwracam się do Was z uprzejmą prośbą o doinformowanie mnie w temacie lamp tylnych do mojego samochodu. Jakiś czas temu rozkleiła się jedna z nich (oryginalna). Podobno się to niestety w Oplach zdarza. Postanowiłem zakupić dwie nowe identyczne lampy, żeby samochód dobrze się prezentowałł.
Tutaj nasuwa się pytanie. Mój samochód jest z 2004 roku, czyli po lifcie. Czy będą pasować? Czy samodzielna wymiana jest w jakimkolwiek stopniu skomplikowana? Znalazłem takie coś na allegro, ale sprzedawca nie odpowiedział na maila z moim pytaniem.
http://allegro.pl/lampa-tyl-opel-corsa- ... 50792.html
Z opisu wynika że niby do wszystkich wersji, ale wolę się upewnić żeby nie mieć później problemów.
Takie oto lampy są obecnie na moim samochodzie:
Lampy Corsa C GSi, prośba o pomoc w wyborze
- Peter
- Nowy
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: Lampy Corsa C GSi, prośba o pomoc w wyborze
O ile dobrze pamietam to uchywty do montowania lamp są te same . Więc lampę zamontujesz . Wkład jest wyciągalny więc możesz go przełożyć z starej lampy . Jeżeli faktycznie to Valeo to za te cenne nowe można by gdzieś uszczelić na hurtowni
-
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Lampy Corsa C GSi, prośba o pomoc w wyborze
Dzięki za odpowiedź, właśnie je zamówiłem. O ile sprzedawca czegoś nie wymyśli, powinienem mieć całkiem spoko lampy, myślę że czarne będą pasowały do lakieru nawet lepiej niż oryginalne, jasne lampy.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!