Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
panowie i panie co jada dawac do mnie na prywatne wiadomosci swoje dane
tj.Imie Nazwisko i model autka (to chyba wiadomo jakie) i numer rejestracyjny a na prywatne dlatego zeby nikt sie na nas nie podał i nie wjechał na nasze miejsca
spoko Flip, jak nie dasz rady mobilkiem to zawsze możesz się zabrać na mój pokład
basista, już ci wysyłam emilka z danymi i o ile dobrze zrozumiałem jako klub bedzie 15zł znizki na samochód z dwiema osobami na pokładzie, czyli po 25zł od bruma. I impre robimy dwudniową? Mam brac namiot??
Ja tez pewnie pojade tylko jeszcze nie wiem czym. Jak nie kupie do tego czasu auta to licze na jakies miejsce w bolidzie ktoregos z Was mam nadzieje ze sie znajdzie
Spoko CorsaFun Ciebie tez zapraszam na swój pokład. Z Flipem we trzech bedzie nam się miło podróżować Przy okazji bedziemy mogli sobie pogadac o róznych klubowo tuningowych sprawach i nie tylko
wreszcie zapowiada sie wieksza ctm grupa to moze napawac radoscia wreszcie mozna bedzie zrobic grill'a i posiedziec jakos dluzej... jesli oczywiscie wszyscy dopisza... ciekawie to wyglada. jesli wroce wczesniej z wyjazdu, tak ze sie wyrobie do tej czestochowy to wpadne i ja... co mi tam... moze jeszcze jeden polish tunink zlot przezyje ja i moj bzyczek... moze nie bedzie powtorki z torunia...
basista, nie rezerwuj bo nie jestem pewien ze sie wyrobie... raczej 5% szans ze mi sie uda... ale gdybym dal rade to wpadam bez rezerwacji, po prostu zeby byc... jesli bedzie kilka osob od nas to mogloby byc milo...
Speeddemon - moze byc niepomalowana....wez lakiernika ze soba - dokonczy na zlocie Tak powaznie - szkoda, ze cie nie bedzie, ale swiat nie konczy sie na tym zlociku prawda ? Jeszcze duzo zlotow przed nami.... CTM przetrwal juz duzo i bedzie do puki wy tutaj bedziecie - prawda ? Wiem o tym.
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi