Flaga CTM na zlot Tuning.pl ?
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Flipper
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Flaga CTM na zlot Tuning.pl ?
Propozycja 1: bialy material, czarno-czerwone napisy CTM i Corsa Tuning Masters, jednostronny druk - 120 zl
Propozycja 2: bialy material, czarno-czerwone napisy CTM i Corsa Tuning Masters, 2 stronna (zszywana) - 240 zl
No wlasnie - pytanie jest jedno: ile osob wyraza chec "zrzutki" na nia ?
Moze byc gotowa na zlot w Czestochowie. Do tego maszcik - oczywiscie na naszym wspanialym, jedynym w swoim rodzaju Combat Combosku
Aha.....rozmiary.....okolo 150x60 cm......
Czekam na pomysly i propozycje, jezeli takowych nie bedzie to zrobimy flage eco
Propozycja 2: bialy material, czarno-czerwone napisy CTM i Corsa Tuning Masters, 2 stronna (zszywana) - 240 zl
No wlasnie - pytanie jest jedno: ile osob wyraza chec "zrzutki" na nia ?
Moze byc gotowa na zlot w Czestochowie. Do tego maszcik - oczywiscie na naszym wspanialym, jedynym w swoim rodzaju Combat Combosku
Aha.....rozmiary.....okolo 150x60 cm......
Czekam na pomysly i propozycje, jezeli takowych nie bedzie to zrobimy flage eco
-
- Swój
- Kontakt:
ja tez jestem za i lepiej ten droższy ale jak sie nie da to lepszy ten tańszy niz wcale nie
u mnie narazie krucho z kasą ale dam ile bede umiał zobaczymy ile osób wyrazi chęć zrobienia czegoś takiego to sie okaże po ile cza by sie zlorzyć
u mnie narazie krucho z kasą ale dam ile bede umiał zobaczymy ile osób wyrazi chęć zrobienia czegoś takiego to sie okaże po ile cza by sie zlorzyć
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Wszystko zalezy ile osob sie dolozy.....koszty znacie - oczywiscie to wy mowicie ile mozecie przeznaczyc na to konto.....w zaleznosci od mozliwosci postaram sie zrobic najlepsza flage dlatego te sumy, ktore podalem moga byc zupelnie inne. Jak bedzie wiecej $ to moze i cos lepszego zrobimy. Wiecie jak to jest - co tanie jest drogie, a ta flaga (mam nadzieje) bedzie z nami (tutaj wyjasniam - NIE ZE MNA!!!) jezdzic na zloty.
Kazda grupa reprezentujaca CTM na zlotach i spotach wezmie flage ze soba.
Mozecie wysylac info na PW.....zobaczymy czym dysponujemy.....i tak bede musial za to zalozyc wiec chodzi o to......zeby nie wpasc w bloto
Kazda grupa reprezentujaca CTM na zlotach i spotach wezmie flage ze soba.
Mozecie wysylac info na PW.....zobaczymy czym dysponujemy.....i tak bede musial za to zalozyc wiec chodzi o to......zeby nie wpasc w bloto
-
- Nowy
- Kontakt:
:) haha
a marudzisz ze gupi jestes:) Z matma sobie calkiem radzisz, misiek!!
ps. a co do flagi to obowiazek! Jak nieladnie wygladal Combolot z flaga HONDY!!
No i jakies towarzystwo w Toruniu sie zgadalo, ze 24 bedzie "rytulane palenie flagi HONDY" NO I KOMU BY SIE DOSTALO, he??
ps. a co do flagi to obowiazek! Jak nieladnie wygladal Combolot z flaga HONDY!!
No i jakies towarzystwo w Toruniu sie zgadalo, ze 24 bedzie "rytulane palenie flagi HONDY" NO I KOMU BY SIE DOSTALO, he??
CTM #102 błąd_yna
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Ja także się dorzuce, ile to się okaże, zależy ile osób będzie się składac. Bo jak mamy w 4 czy 5 osób robić flage dla całego klubu to się mija z celem, ale jak nas bedzie z 10 osób albo i więcej to wtedy jestem jak najbardziej za!!!
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Fifo......popatrz na to inaczej.....rob to dla siebie ! Nie licz, ze ktos przyjdzie i ci podziekuje - tak jest bezpieczniej.
Prosze Ciebie Fifo, Ren'a, Hayabusa, Basiste i wszystkich, ktorzy chca o wyslanie mi na PW ile sa w stanie na ten cel przeznaczyc. Zloze to do kupy, doloze swoje i powiem wam ile tego mamy. Jezeli chcecie informacje moga byc utajnione
Prosze Ciebie Fifo, Ren'a, Hayabusa, Basiste i wszystkich, ktorzy chca o wyslanie mi na PW ile sa w stanie na ten cel przeznaczyc. Zloze to do kupy, doloze swoje i powiem wam ile tego mamy. Jezeli chcecie informacje moga byc utajnione
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
ja jestem za...
ale panowie tutaj wlasnie wychodzi sprawa klubu,czlonkostwa itd. itp.
why? bo jest juz prawie 100 osob zapisanych a ile "aktywnych" ?
mysle ze czas zrobic z tym porzadki i tyle ! niech kazda z osob zapisanych wplaci na rzecz klubu te 10, no nawet 5 zloty i w ten sposob odsieje sie tych ktorzy przyszli na ta stronke raz i sie zapisali np. z nudow,
i zostana osoby ktorym zalezy naprawde.
mysle ze najwyzszy czas cos takiego stworzyc.
pomysl o tym flipper.
ale panowie tutaj wlasnie wychodzi sprawa klubu,czlonkostwa itd. itp.
why? bo jest juz prawie 100 osob zapisanych a ile "aktywnych" ?
mysle ze czas zrobic z tym porzadki i tyle ! niech kazda z osob zapisanych wplaci na rzecz klubu te 10, no nawet 5 zloty i w ten sposob odsieje sie tych ktorzy przyszli na ta stronke raz i sie zapisali np. z nudow,
i zostana osoby ktorym zalezy naprawde.
mysle ze najwyzszy czas cos takiego stworzyc.
pomysl o tym flipper.
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
-
- Świeżak
- Kontakt:
-
- Świeżak
- Kontakt:
Chlopaki, co prawda zadko widujecie moje posty ale to nie znaczy ze mnie nie ma.Mysle ze jeszcze pare osob tez zachowuje sie jak widmo.Nie mam niestety czasu pisac cos od siebie do kazdego tematu.W ogole b.zadko cos pisze ale jak juz wpadne tak jak dzis to czytam wszystko czego jeszcze nie czytalem.Poza tym Wy sie dobrze znacie i trudno sie wlaczac w Wasze przyjacielskie rozmowy udajac Waszego dobrego znajomego.Ale to sie moze zmieni.Na pewno wiele osob nie wlacza sie do rozmowy wlasnie z tego powodu.Jednak pomysl z pseudo wpisowym jest wedlug mnie bardzo rozsadny.Osobiscie chetnie bym sie dorzucil na ile mnie stac.Zwlaszcza na flage.Zgadzam sie jednak ze zdaniem ze jak juz robic to porzadnie wiec poczekaj Flipper az sie zdecyduja wszyscy chetni i uzbierasz kupke kasy.Z reszta bedzie okazja pogadac w Rudnikach.Mam nadzieje ze sie lepiej poznamy.
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
mysle ze nie powinienes sie ograniczac w postach an forum tylko dlatego ze sie jeszcze nie poznalismy na zywo, kazdy z nas przeciez podobnie zaczynal, a jak sie chyba da zauwazyc ludzie tutaj sa przyjaznie nastawieni.
pozdrowka
pozdrowka
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
-
- Swój
- Kontakt:
Speeddemon jakto sie nie znamy osobiscie haha
A tak poważnie to pooh ma racje wszyscy tutaj są przyjaźnie nastawieni wiec wal śmiało
Apropo rudnik mysle ze pamiętasz o moich plytach co ?.
(Zalozylem nowe gumy na przód .)
A tak poważnie to pooh ma racje wszyscy tutaj są przyjaźnie nastawieni wiec wal śmiało
Apropo rudnik mysle ze pamiętasz o moich plytach co ?.
(Zalozylem nowe gumy na przód .)
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Zmieniamy temacik kolezanki/koledzy.....a chodzi o to, ze zlot juz za tydzien, a pomoc zaoferowalo 2 (dwie!!!!) osoby - nie licze tutaj Izy i Ren'a, na ktorych mozna polegac w 100%. Martwi mnie postawa innych osob aktywnych na forum....
Nie napisze kto i ile zaoferowal - bo tak bylo ustalone.....ale kazda zlotowka sie liczy, a bardziej liczy sie chec tworzenia wizerunku CTMu - i to jest najwazniejsze. Wazniejsze od kasy ! W koncu nie laczy nas nic po za zamilowaniem do Corsy....... i to jest piekne - nie zmieniajmy tego na razie.... to tylko moj punkt widzenia....
Nie napisze kto i ile zaoferowal - bo tak bylo ustalone.....ale kazda zlotowka sie liczy, a bardziej liczy sie chec tworzenia wizerunku CTMu - i to jest najwazniejsze. Wazniejsze od kasy ! W koncu nie laczy nas nic po za zamilowaniem do Corsy....... i to jest piekne - nie zmieniajmy tego na razie.... to tylko moj punkt widzenia....
-
- Świeżak
- Kontakt: