Pablo nowa corsa (lakier zielony)

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
PABLO
Swój
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Pablo nowa corsa (lakier zielony)

Post autor: PABLO »

I mam, mam, mam kilka fotek oto one
Acha i czekam na opinie wasze.
ZAMKI, soczewki...................... a polukajcie sami :-)
http://www.bpsystem.pl/~dudala/zielona.html
Obrazek
WujkO
Nowy
Kontakt:

no ładnie

Post autor: WujkO »

wreszcie masz te fotki :-D :grin: :-D
niezle ja maznołeś
ładnie, ładnie :)2 :)22 :)22
kolorek jak na mój gust bardzo fajny
ogólnie corsawka "troszke" się różni od tamtej :P
życzę powodzenia w dalszym jej upiększaniu
:)25 :)23 :)
pozdrawiam

Ł.W.

Golf III, 1.4i
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

No Pablo.......pamietam Corsiare przed zmianami i...... hmmm...... bardzo dobry kierunek ......... TAK 3MAC !!!

Jeszcze tylko te laczki prydalyby sie troszku wieksze i jest OK !!!

BTW chcesz atrape z wersji od 1991 (taka jak moja)......niedawno widzialem taka.....za jakies plus minus 50 zl.....
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Jak dla mnie super. Bardzo mi sie podoba. Ja bym tylko wsadził większa końcówke wydechuu i zmienił atrapę z przodu ale jest naprawdę spoko.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Adam_x
Nowy
Kontakt:

Post autor: Adam_x »

teraz się będę rozglądał za zielenią :)24 :)25

Pablo masz teraz jedą z ładniejszych A w Olsztynie.
Basista
Swój
Kontakt:

Post autor: Basista »

no niezle niezle
bardzo mi sie kolorek podoba pasuje do autka i te kierunki w lusterkach mniam a napisz czy ci one teraz swiecą
Obrazek
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

wszystko spoko ale przod jest totalnie popsuty :( popatrz jak Flipperek ma ladnie maske zrobiona
c20mboT
Awatar użytkownika
Hayabusa
Swój
Imię: Maciek
Kontakt:

Post autor: Hayabusa »

no no no PALBLO jest zajebiście :D :D
bardzo ładny kolorek możesz reprezentować barwy klubowe :D :D
PABLO
Swój
Kontakt:

Flip nad atrapką popracuje ale jeszcze nie teraz. Teraz zbieram na koła albo przynajmniej na jakieś super oponki, ale nie wiem czy coś znajdę fajnego na 13". Może jak będę z czasem maseczkę przedłużał.

Ren a co jest spitolone z przodem ?? NIe podobają Ci się te dwa wąsy ?? podpowiedz to może przy okazji zmienię.

Kierunki świecą normalnie na pomarańcz, zdrapałem tą zieloną farbę z nich i teraz jest gucio. Facet mówił że jak je pryśnie to będzie ładniej ale dupa kijowo wyszło :-( i musiałem zeskrobać.

Adamie z OLSZTYNA jak mnie zobaczysz to zatrzymuj pogadamy OK
Obrazek
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

ladny kolor...ale nie wiem czemu granatowy ci sie nie podobal ? :)
Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe

STOP Ciotom Drogowym
Awatar użytkownika
Fifo
Swój
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Fifo »

A mi pozostaje tylko wierzyć że Twoja Corsa Pablo jest zajebi***ta bo qrfa mi się stronka ta nie wyswietla i nie wiem dlaczego. po prostu wyświetla mi się napis: Nie można znależć serwera :(
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com

Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
PABLO
Swój
Kontakt:

Fifo quwa u mnie działa spoxs. to podaj maila pośle Ci je
Obrazek
PABLO
Swój
Kontakt:

Białe migacze ba tylko gdzie to dorwać.

Coprawda maseczka miała być ale niewypaliło.

TYlne klosze będą oryginał bo dokładne te są tak stare aż popękały ( ale chwilowo muszą być ) ale chyba okleje je w takie prążki jak ma (VW siroko) oczywiście na zielono.

No i szukam tylnego daszka od GSI, lub od czegoś innego aby było ładne i pasowało.
Obrazek
Awatar użytkownika
Fifo
Swój
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Fifo »

Pablo nie ma potrzeby wysyłania, udało się i otworzyło się (widocznie były jakies przejsciowe kłopoty) Powiem tak kolor sobie extra dobrałes pasi że hej, a teraz powoli sobie zmieniaj kółeczka i koniecznie przodek bo te brewki i wlocik jakos nie pasują do całosci skądinąd zajebistej :) Gratulacje. jak sobie strzeklisz naklejeczki CTMu to bedziesz jeżdżąca reklama klubu i strony i to w 100% a barwach klubowych :)
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com

Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
PABLO
Swój
Kontakt:

Fifo w rzeczywistości brewki zajebiście pasują do całości a wloty dokładnie są takie sobie. Ale dzięki za opinie.

No i brak tam lepek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek
Retox
Nowy

Post autor: Retox »

Witam wszystkich po moim urlopowym "ładowaniu akumulatorów". Wczoraj wróciłem znad Bałtyku i to co najbardziej mnie zaskoczyło to "klimatyczny kocioł" Obrazek - jest tak gorąco, że już po prostu nie wyrabiam. Nad morzem było ciut chłodniej i ta przyjemna morska bryza, ech...
Ale do rzeczy. Przede wszystkim uznanie dla Pabla za podjęcie pracy nad tak leciwym autem jakim jest corsa A sprzed liftingu, czyli de facto taka jak i moja Obrazek. Ogólnie to ta "żabka" (bo chyba tak ją powinieneś teraz nazywać 8-) ) wygląda super. Ale coś Ty chłopie zrobił z przodem Obrazek. Nie wiem czemu podgiąłeś lub wyciąłeś spód zderzaka w środkowej jego części Obrazek . Brewki mi się nie podobają , bo w corsie A to tandetny gadżet- ładnie to ma zrobione Flipper . No i te ciemne lampy to trochę za "smutne" do wesołego charakteru "żabki" :-D .
Białe kierunki do naszych cors to super sprawa, i nawet może koleś ze sklepu sprowadzić (sprowadza wszystko do corsy A) tylko ich koszt wyniósłby ok. 300 zl :-? , więc ja podziękowałem. Ale jak chcesz za tą cenę to mogę Ci załatwić.
I jeszcze raz szacunek . Autko odjazdowe. I szkoda tylko , że tak daleko mieszkasz, bo możnaby się było spotkać w celu wymiany doświadczeń z naszymi oldtimerami :-D .

Flipper co z moimi fotami ?? Wysłałem Ci je miesiąc temu i słuch o nich zaginął :-? .
"...Wenn wir durch die City düsen,
süßen Ladies uns mit Küsschen grüßen..."
gonzo
Nowy

Post autor: gonzo »

Bardzo fajna corsiawka bardzo podobna do mojej troche ten przod nie tak ale hmm co tu mozna innego zrobic niewiem jak by wyszlo przedluzenie maski dlatego ze to sa szerokie lampy czyli przed liftem bo u flippera to fajnie wyszlo ale ma po lifcie ale mam pytanie skad wzioles te brewki bo ja probuje dostac to graniczy to z cudem pozdrowienia 8-)
PABLO
Swój
Kontakt:

Gonzo wszystko co tam widzisz to jest własnoręcznie wystrugane w żywicy. Brewki i ten dół, jedynie progi kupne. A tylne klosze są TAK smutne bo to opcja jeszcze z wcześniejszej opcji. Ale kupuje oryginał i będą bez malowania.
Maska miała być przedłużana ale nie wypaliło. CZAS :-( nie pozwolił. Ale jeszcze nic straconego. a dwa to już nie mam kasy
Obrazek
MadMac
Nowy
Kontakt:

Post autor: MadMac »

Witam wszystkich po przerwie! Wlasnie wrocilem znad jeziorka :) Alez tu gwarno na forum :) az milo sie czyta! Co do Corsy to Pablo niezly kolorek sobie strzeliles :) Moze rzeczywiscie ochrzcimy ja Zabka ?? Wszystko OK, ale zgadzam sie ze ten przod.... :zakrecony: Ja bym na twoim miejscu jeszcze jakis ciekawy wlew paliwa zapodal, bo teraz to troszke wyglada, jakby koles od lakierowania zakryl szyby, lampy i kola i prysnal jak leci..., ale poza tym git! Gratuluje!
...::Corsa A from Bydgoszcz ::...
PABLO
Swój
Kontakt:

DZięki bardzo.
Chwilowo koniec funduszy, ale chcę nakleić karbon ( czy jak to tam się zwie) między drzwiami a tylną boczną szybą. Czy to będzie ładnie ??

A wlew myśle dać jakąś obwolutkę naokoło korka. Ale mówie kasy brak, co prawda nie jest to drogie ale nawet na to nie mam kaski :placz:
Obrazek
PABLO
Swój
Kontakt:

Klosze tylne już są nowe :-).
Okleiłem tył i boczne szyby folią :-)
Cha i założyłem w środku w "kabinie" ultra fiolet. :-) Ale bąba tylko trzeba
mieć białą koszulkę :-:
Obrazek
killer
Świeżak

Post autor: killer »

Autko nawet fajne tylko kolor ale kazdy ma inny gust. Brewki masz fajne a od jego przodu sie odwalcie bo widać że chłopak myśli ,musi jeszcze nad nim popracować ,ale chłopak zrobiłgo sobie sam a nie kupił i w tym stanowczo go popieram bo też sam sobie rodie wszystko sam i wychodzi to tanim kosztem i bardzo zaskakuje lidzi.
killer
PABLO
Swój
Kontakt:

Dzięki Killller.
Ważne, że mi się podoba. Ale warto znać i wasze zdanie, tzn. innych zdania np. temat mojego kolorku mało komu sie podoba ( ale ja mam to gdzieś jak mu się nie podoba to niech nie patrzy.) Te fotki kijowo odwzorowały ten kolor. Normalnie na żywo wygląda zajeb... a temu komu się podoba to aż się "moczy"
Obrazek
BASTA
Świeżak
Kontakt:

Post autor: BASTA »

No,No,No Pablo jesteś na dobrej drodze i lepiej bylo bygdybyś wyminenił felgi na jakiś nowsze iszybki przyciemniane dal t bedze to oczym myśle

----------------------
Pozdrawiam Basta
PABLO
Swój
Kontakt:

SZybki okleiłem folią ........ Basista, polukaj kilka postów wyżej. Jeszcze fotek nie mam bo kamere mam w naprawie. Cha jeszcze jej nie spłaciłem a już się zesrała.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”