Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Powiedz mi jedno. Sprawdzałem na stronach TCB jest tam adres http://www.... z Warty B.. więc drogą dedukcji pytam. Czy to ty jeździsz czarną corsiawką z zdeżakiem mattig,a jeśli tak... i nie to zapodaj jakieś fotki
ja miałem Corsę originalnie stuningowaną przez Stainmetza-a,ale ją skasowałem .teraz ją naprawiam(skasowany prawy bok i maskę.Będzie gotowa za około 2dni.A propo mam na wlewie paliwa zielonego ludzika!!
I mam pytanie jak zamieścić zdjęcie na forum gdy mam je na twardzielu?Proszę o pomoc!!!
Ostatnio zmieniony 8 sie 2002, o 10:53 przez mucha!, łącznie zmieniany 1 raz.
a) pracuję w Komnecie
b) do CTM należe już ponad rok - dlatego mam taki mały numerek
c) aby zdjęcia były widoczne muszą być gdzieś dostępne w sieci (internet)
Mi się podoba ta czarna...jest zajebista, choć ta niżej też niczego sobie. Jak bym miał wybierać to chyba bym się nie mógł zdecydować. A tak poważnie to podobają mi się takie wloty (garbiki) na masce jak mają te Corsinki. Fajnie to wygląda jak jest dobrze zrobine oczywiście, bo widziałem już kiedys u kogoś, ale tak zwalone że szkoda gadać.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
Co do corsiawki Muchy widziałem ją jakieś 2 mieś. wcześniej i jest podobna do tej czarnej: nadkola zwykłe, bez tych ciapek progi GSI, tylna nakładka Zender, fajne felusie
Moja corsinka jest bardzo podobna do tej czarnej ,tylko nie ma tych naklejek z boku .moja ma mniej poszerzone nadkola i mniejsze felgi(ale ładniejsze)są urządzane jakieś zloty CTM.Bo w TCB są .