Ale była jazda

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
Basista
Swój
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Ale była jazda

Post autor: Basista »

To bez wątpienia był mój najlepszy zlot na jakim byłem
Scigałem sie na 400m ale jazda spoko było (uznania dla Flipera) haha
A w nocy to juz nie mam pytan poprostu odlot
Obrazek
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

zlot byl super! zaden poprzedni sie do niego nie umywal! w koncu moglem sie spelnic i puszczac muze przez pol nocy buehehehe
c20mboT
Jef_058 PTK
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Jef_058 PTK »

Witam i pozdrawiam CTM w szczególności osoby które były w Rudnikach, impreza była super zabawa z CTM-em była jeszcze lepsza, jak zawsze Ren szokował swoim Combo ,Fliper pogonił Basiste :D (Basista nie gniewaj się miałeś poprostu słaby dzień), ekipa z Krakowa była Cool i wogóle to było super, nastepnym razem znowu sie spotkamy

Pozdrawim CTM
Jef FSO-POLONEZ TUNING KLUB
Awatar użytkownika
Fifo
Swój
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Fifo »

Zgadzam się panowie! najlepsiejszy zlocik na jakim byłem! Wyoglądałem się fur i ...yyy półnagich panienek :-P a impra wieczorkiem i wnocy to nie mam pytań, oby takich więcej i oby tak zawsze. A klimat w Rudnikach jak nigdzie!! I co mi się podobało, organizacja była sprawna, bez zamieszania i żadnej samowolki. Na takie zloty warto przyjeżdżać. Ci co nie byli teraz żałuja. (wiem że załujecie :-P ) :grin:
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com

Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

Dolaczam sie w calej rozciaglosci......po prostu

CTM CLUB RULEZ !!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
- beny -
Nowy
Kontakt:

Post autor: - beny - »

Cze

Jam tez byl ale under cover :-D i widzial chlopakow z CTM jak to sie ladnie prezentowali i jak flipo pogonil takie inne czerwone autko :oko:
Ale interesuje mnie tylko jedno... czy ta piekna astra bertone co to miala taka intrygujaca naklejeczke z tylu pokazala co to potrafi to cudo NOS-em zwane??? Musialem niestety szybko zmykac i niestety nie doczekalem widowiska o ile w ogole bylo takowe? Panowie prosze chociaz o wrazenia.

Pozdro
Beny
Awatar użytkownika
Fifo
Swój
Kontakt:

Pokaz powiedzmy że był. Astra startowała, komuś tam dupe strzepała ale ogólnie jak na mój gust bez rewelacji. jakby stanęła z czymś mocniejszym to ten Nos by jej nie pomógł!!!
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com

Speeddemon
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Speeddemon »

Ja widzialem ta padaczke w Warszawce i Toruniu.Mowie padaczke majac argumenty.Jak dla mnie gosciu jest albo cyniarzem albo po prostu probuje udowodnic ze oplaca sie montowac amerycki podtlenek.
Astra 1.8.Niby troche kucy ma.Niby oryginalny amerykanski NOS-faktycznie oryginalny bo zagladalem do bagaznika.Sluchalem tez co opowiada.Wiec paroma gadzetami przebija Grabowskiego czy inne polskie NO2 ale jezdzic to to nie jezdzi.W Toruniu chyba cztery razy gosciu probowal scignac starego CRX-a i ani razu sobie nie poradzil.A naklejek na drzwiach...Moj Boze.Jakby byl wlascicielem tych wszystkich nastu firm i probowal je zareklamowac.Albo udawal ze z kazdej firmy co ma.Bo firmy dobre ale takie udawanie to dla mnie jak naklejka na maluchu 3.0 V6.Osobiscie wole: Mocy przybywaj.Przynajmniej z humorkiem i pokora.Ale sie rozgadalem.A chcialem tylko powiedziec ze z tego co ja widzialem to ta Astra nie jezdzi.A przynajmniej nie jezdzi tak jak sie wlasciciel chwali.Nawet ostatnio w jakiejs gazetce makabrvcznie sie nia zachwycali.
Awatar użytkownika
Fifo
Swój
Kontakt:

No Speeddemon wyraził moje odczucia tylko nieco bardziej wylewnie i poparł kilkoma faktami. A z tymi naklejkami na drzwiach to dokładnie to samo stwierdziłem!!! Widze że CTMowcy są zgodni ;) :grin:
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com

uBaW
Nowy
Kontakt:

Post autor: uBaW »

Speeddemon pisze:Ja widzialem ta padaczke w Warszawce i Toruniu.Mowie padaczke majac argumenty.Jak dla mnie gosciu jest albo cyniarzem albo po prostu probuje udowodnic ze oplaca sie montowac amerycki podtlenek.
Astra 1.8.Niby troche kucy ma.Niby oryginalny amerykanski NOS-faktycznie oryginalny bo zagladalem do bagaznika.Sluchalem tez co opowiada.Wiec paroma gadzetami przebija Grabowskiego czy inne polskie NO2 ale jezdzic to to nie jezdzi.W Toruniu chyba cztery razy gosciu probowal scignac starego CRX-a i ani razu sobie nie poradzil.A naklejek na drzwiach...Moj Boze.Jakby byl wlascicielem tych wszystkich nastu firm i probowal je zareklamowac.Albo udawal ze z kazdej firmy co ma.Bo firmy dobre ale takie udawanie to dla mnie jak naklejka na maluchu 3.0 V6.Osobiscie wole: Mocy przybywaj.Przynajmniej z humorkiem i pokora.Ale sie rozgadalem.A chcialem tylko powiedziec ze z tego co ja widzialem to ta Astra nie jezdzi.A przynajmniej nie jezdzi tak jak sie wlasciciel chwali.Nawet ostatnio w jakiejs gazetce makabrvcznie sie nia zachwycali.
Speedy nie porównuj cieżką astre 2 z silnkiem 1.8 115ps do crx............
Musiz sie przejechać z profesjonalnie zamontowanym Nxiem.rewelka!
POWER ISN'T EVERYTHING<--/---/
Obrazek
Nissan s14 sr20det/ E30 2.8 15.6 ET /FSO 1.6 one minute ET<--/-
Speeddemon
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Speeddemon »

Nie chodzilo mi o porownywanie tych autek.Sednem sprawy mialo byc to ze ta Astra nie jezdzi tak jak sie chwali wlasciciel
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”